Breaking News

Εισβάλει τελικά στο «Τατουάζ» ο Κούλλης Νικολάου: «Ο Ανδρέας με παρακαλούσε να παίξω...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 1ος κύκλος του «Τατουάζ» οδεύει προς το τέλος του και ο Κούλλης Νικολάου θα μπει στο πλατό του σίριαλ μέσα στις επόμενες ημέρες, μετά τις αλλεπάλληλες πιέσεις του συνεργάτη του και σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου.

Όπως αναφέρει πρόσφατο δημοσίευμα της «Espresso», ο Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός στα τελευταία πέντε επεισόδια της επιτυχημένης  σειράς του Alpha, για τη φετινή σεζόν, θα υποδυθεί τον διευθυντή ενός μάχιμου αστυνομικού τμήματος, τον αυστηρό και σκληρό Δημήτρη, ο οποίος έχει υφισταμένη την αστυνομικό Τατιάνα (Χρύσα Παπά). 

Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο ρόλο ο Κούλλης Νικολάου θα κάνει μια μεγάλη θυσία. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα, έχει μπει στη διαδικασία να χάσει 18 κιλά! Πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν θα τον δούμε με τα κανονικά του κιλά και στο ξεκίνημα της νέας θα εμφανιστεί με πολύ λιγότερα. O Κούλλης Νικολάου είπε στην «Espresso»: 

«Δικαιούμαι να είμαι χαρούμενος, γιατί φέτος η σειρά τα έβαλε με όλους και με όλα και η καλή μυθοπλασία νίκησε. Γι' αυτό και θα συνεχίσουμε, πρώτα ο Θεός, και του χρόνου, πάντα στον Alpha. Στις 10 Ιουνίου σταματάμε τα γυρίσματα για φέτος και στις 25 του μήνα μπαίνουμε ξανά για γυρίσματα, για τα επεισόδια της νέας σεζόν, με το ίδιο πάθos. Είναι αλήθεια ότι ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος της δουλειάς του παραγωγού που έπεσε στους ώμους μου που έτρεχα και δεν έφτανα! Ο Ανδρέας με παρακαλούσε να παίξω στη σειρά. Δεν γινόταν χρονικά...

Ώσπου η Βάνα Δημητρίου έγραψε, δηλαδή... κέντησε, έναν ρόλο για μένα, αυτό του ταξίαρχου, ο οποίος θα μπει στη σειρά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων των ηρώων. Καθαρόαιμο αρσενικό, με λόγο τιμής, με ήθος, με μεγάλο σεβασμό προς την οικογένεια, το επάγγελμά του, την κοινωνία. Ένας ρόλος καταλυτικός και με πολύ background. O ήρωάς μου έχει ένα παρελθόν που τον έχει σημαδέψει. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα, αλλά η Βάνα έχει βάλει τον Δημήτρη να μπαίνει βαθιά έως και στα άδυτα της παιδικήs πopvoγpαφiαs και της εκμετάλλευσης αvηλίκωv».

Πηγή: Espresso