Breaking News

Έλενα Παπαρίζου: Η συμβουλή που δίνει στη Φουρέιρα και η αποκάλυψη για το επόμενο Voice (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού και στο Θέμη Γεωργαντά παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της, την Ελένη Φουρέιρα και τη θέση της στη Eurovision, ενώ ουσιαστικά επιβεβαίωσε και πρόσφατο δημοσίευμα σχετικά με την κριτική επιτροπή του επόμενου Voice...

Συγκεκριμένα, η Espresso ανέφερε ότι και το επόμενο Voice θα έχει παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη και κριτική επιτροπή τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη. 

«Νομίζω ακόμη συζητιέται, από ότι ξέρω θα ξαναγίνει. Λογικά αν θα γίνει θα παραμείνουμε οι ίδιοι» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Θα παρουσίαζε μόνη της ένα σόου στην τηλεόραση, όπως ο Ρουβάς το  X-Factor; «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά νομίζω δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο και το λέω πολύ ειλικρινά. Με πιάνει τρομερό άγχος. Προτιμώ να τραγουδάω παρά να μιλάω...».

Για την Ελένη Φουρέιρα: «Εγώ το πίστευα πραγματικά και το ήθελα πάρα πολύ να κερδίσει η Ελένη. Όχι ότι δεν μου άρεσε και το τραγούδι του Ισραήλ, απλά η Ελένη ήταν πιο ολοκληρωμένη πάνω στη σκηνή. Για μένα είναι πρώτη. Θα της έλεγα να ξαναπάει στη Eurovision».

Επίσης, μίλησε και για τη ζωή της, μετά το γάμο της με τον σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη, το καλοκαίρι του 2015.

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό.