Breaking News

Fazilet: Επεισόδια 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 7/5/18, Ant1, 01:45 - Επεισόδιο 43: Ο Γιασίν κατηγορεί την Ετζέ ότι παντρεύτηκε για τα χρήματα κι εκείνη τον χαστουκίζει πληγωμένη. Την ίδια στιγμή η Σεχέρ, κόρη της Σαλιχά, λέει στον Χαζίμ πως όταν η μητέρα της έμαθε για το θάνατο της Γκιουζιντέ, της είπε πως την έσπρωξε η Φαζιλέτ, όπως είχε κάνει και με την ίδια.

Έξαλλος εκείνος λέει στη μητέρα της γυναίκας του πως θα λογοδοτήσει στην αστυνομία και τότε η Φαζιλέτ τον οδηγεί στο δωμάτιο της Κεριμέ και του δείχνει το βίντεο που κατέγραψε κατά λάθος με το κινητό της. Η αλήθεια βγαίνει στη φόρα και τότε η Κεριμέ ξεσπά, τον κατηγορεί ότι ευθύνεται για το θάνατο του άντρα της και δηλώνει αποφασισμένη να μάθει ποιος είναι ο γιος της...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τρίτη 8/5/18, 01:45 - Επεισόδιο 44: Θολωμένος ο Χαζίμ μπαίνει στο αυτοκίνητο και αρχίζει να οδηγεί στη βροχή. Σκέφτεται όλα όσα έχουν γίνει κι έχει ένα μοιραίο ατύχημα... Την ίδια στιγμή, η Χαζάν ζητά από το Γιαγκίζ να μη φύγει από την έπαυλη, γιατί τόσο η μητέρα της όσο και η Κεριμέ κρύβουν κάτι.

Ο Σινάν ακούει την κουβέντα τους, ακολουθεί την κοπέλα στο σπίτι της Κεριμέ για να ζητήσει εξηγήσεις κι εκείνη του δείχνει τα αποκόμματα και του λέει πως έχει κάποια και για τον ίδιο. Επιστρέφοντας στην έπαυλη, αυτός και ο Γιαγκίζ ετοιμάζονται να μιλήσουν στην Κεριμέ, όταν δύο αστυνομικοί έρχονται με δυσάρεστα νέα...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τετάρτη 9/5/18, 01:45 - Επεισόδιο 45: Στο νοσοκομείο η σορός του Χαζίμ δεν είναι αναγνωρίσιμη και ο Σινάν αρνείται να πιστέψει ότι ο πατέρας του πέθανε. Βλέποντας τον Γιαγκίζ να κλαίει στον ώμο της Χαζάν, νιώθει ζήλια κι όταν η κοπέλα του λέει πως άφησε τα πάντα για να είναι δίπλα του, της απαντά πληγωμένος πως δεν μπορεί να είναι δίπλα σε δύο άτομα.

Στο μεταξύ, η Σελίν φτάνει στην έπαυλη με τον Γιασίν και η Γιασεμίν σχολιάζει πως αν την έβλεπε ο πατέρας της, θα την είχε αποκληρώσει. Στο άνοιγμα της διαθήκης που ακολουθεί, ο δικηγόρος ανακοινώνει πως η Ετζέ δικαιούται το 1/5 της περιουσίας και τότε η Φαζιλέτ πετάγεται και δηλώνει πως υπάρχει άλλος ένας κληρονόμος: το μωρό που περιμένει η κόρη της!

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Πέμπτη 10/5/18, 00:30 - Επεισόδιο 46: Η Χαζάν δεν πιστεύει ότι η Ετζέ είναι έγκυος ως τη στιγμή που βλέπει το υπερηχογράφημα. Ο Γιαγκίζ θέλει να γίνει νέος υπέρηχος για να βεβαιωθεί ότι η κοπέλα είναι όντως έγκυος, ενώ ζητά κρυφά από το γιατρό να γίνει και τεστ πατρότητας.

Στη συνέχεια ο Γκιοκάν αναλαμβάνει την εκταφή του πατέρα τους, προκειμένου να πάρουν γενετικό υλικό για το τεστ. Η Γιασεμίν από την πλευρά της παίρνει την πρωτοβουλία και δίνει στις εφημερίδες την είδηση ότι η οικογένεια δεν πιστεύει πως το μωρό είναι του Χαζίμ Εγκεμέν...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Παρασκευή 11/5/18, 02:00 - Επεισόδιο 47: Ο Γιασίν λέει στη Σελιίν πως παντρεύτηκαν μόνο για να πληγώσει αυτή τον πατέρα της και πως τώρα που πέθανε είναι καλύτερα να χωρίσουν.

Στο μεταξύ ο Σινάν ζητά παρηγοριά σε μια κουβέντα με το φίλο του τον ψαρά, στη βάρκα του οποίου πέρασε τη νύχτα με τη Χαζάν. Την επόμενη μέρα, το τεστ DΝΑ, που φτάνει στα χέρια του Γιαγκίζ, δείχνει πως το μωρό δεν είναι του του Χαζίμ Εγκεμέν...

Δεν ανέβηκαν βίντεο για το επεισόδιο...

Για την αρχική σελίδα "Fazilet" πατήστε ΕΔΩ