Breaking News

Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2018 ο ΠΑΟΚ - Αποθέωση στη Θεσσαλονίκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 6ο τρόπαιο στο θεσμό και το 2ο συνεχόμενο πρόσθεσε στη συλλογή του ο ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού από την ΑΕΚ, την οποία νίκησε με 2-0.

Το σκορ άνοιξε ο Βιεϊρίνια στο 65' και διπλασίασε τα τέρματα ο Πέλκας στις καθυστερήσεις. Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ενώ ο Πρίγιοβιτς κόντεψε να γίνει ο μοιραίος παίκτης του τελικού στο 23', καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε - το οποίο κέρδισε ο Μπίσεσβαρ - απέκρουσε ο Μπάρκας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες και η ΑΕΚ με 10. Στο 80' αποβλήθηκε ο Μαουρίσιο για σκληρό τάκλιν στον Αραούχο. Ακολούθησε ένταση και τελικά αποβλήθηκε και ο Βράνιες με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις αποχώρησε και ο Βαρέλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ (53' Γκάλο), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (73' Γιακουμάκης), Μάνταλος (67' Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια, Αραούχο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (81' Μαλεζάς), Κάνιας, Μαουρίσιο, Κάμπος (51' Μακ), Μπίσεσβαρ (75' Σάχοφ), Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο Λευκό Πύργο.

Δείτε τα βίντεο.