Breaking News

Δείτε σήμερα στο «Πάμε Πακέτο»... (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το άνοιγμα των πακέτων της Τετάρτης 23 Μαΐου θα συγκινήσει με τη δύναμη ψυχής μιας γυναίκας και θα προσπαθήσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο τριών αδερφών να συναντηθούν μετά από 52 χρόνια...

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, είναι ένας άνθρωπος που έχει βιώσει στη ζωή της, την απόλυτη μοναξιά. Από τη μέρα που γεννήθηκε ξεκίνησαν οι δοκιμασίες για εκείνη. Δοκιμασίες που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, τους τελευταίες μήνες βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και όλοι οι στενοί της συγγενείς στέκονται παρατηρητές στις δυσκολίες της.

Στην ζωή της στερήθηκε την ελευθερία, αφού η μητέρα της αποφάσιζε για εκείνη. Την αποκαλούσε «πιονάκι» της και πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια με την αυταpχική και βiαιη συμπεριφορά της.

Η Χριστίνα, με την αποστολή αυτού του πακέτου, κάνει μια κατάθεση ψυχής που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η Χαρίκλεια, ο Χαράλαμπος και η Μαρίκα, είναι τρία αδέλφια που η ζωή από πολύ νωρίς τους έδειξε το σκληρό της πρόσωπο. Έμειναν ορφανά από μικρά, χρειάστηκε να δουλέψουν σκληρά πριν καν συμπληρώσουν το δέκατο έτος της ηλικίας τους και η ξενιτιά γι’ αυτούς αποτέλεσε μονόδρομο. Τι επιπτώσεις, όμως, είχε αυτό στις ζωές τους;

Κάποιοι παλινόστησαν. Η Μαρίκα, όμως, για 52 χρόνια δεν επέστρεψε στην πατρίδα, από την Αυστραλία. Τα προβλήματα που της παρουσιάστηκαν εκεί δεν της επέτρεψαν ποτέ να κάνει όνειρα για την επιστροφή της. Για περισσότερο από μισό αιώνα δεν έχει δει τα αδέλφια της. Ο μεγάλος της φόβος είναι ότι αν τους δει δεν θα τους αναγνωρίσει και ντρέπεται γι’ αυτό.

Το «Πάμε Πακέτο» θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρό τους και οι συγκινητικές στιγμές που θα εκτυλιχθούν στο στούντιο της εκπομπής δεν περιγράφονται με λόγια.

Η συνέχεια επί της οθόνης...

«Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τετάρτη 23 Μαΐου, στις 21:50, στον Alpha...