Breaking News

Παρθένα Ζωή: Επεισόδια 148 - 149 - 150

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 7/5/18 - Επεισόδιο 148: Η Ζωή εξομολογείται στον πατέρα της ότι θέλει να ψάξει τι εννοούσε ο Άρης πως χωρίζοντάς την, προστάτευε κι εκείνη και το παιδί. Ο Μάρκος προσπαθεί να την αποτρέψει, τονίζοντάς της πως αν πράγματι υπάρχει κάποιος τέτοιος κίνδυνος, η άγνοιά της θα είναι αυτή που θα την προστατεύσει. Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας κοντά στον Άρη που δείχνει ξανά εpωτευμένος μαζί της.

Ο Βίκτωρας επίσης διασκεδάζει με την κατάσταση, η Κατερίνα όμως διαφωνεί με την απόφασή τους να ελέγχουν σύμφωνα με το συμφέρον τους, τις πληροφορίες που φτάνουν στον Άρη. Από την άλλη ο φόβος δε λέει να εγκαταλείψει την οικογένεια των Καλλέργηδων, καθώς η Σάρα παραμένει ασύλληπτη. Η Ζωή τα βάζει με τον πατέρα της που σκέφτεται να απομακρυνθεί από κοντά τους και τον κατηγορεί για δειλία. Την ίδια στιγμή ο Άρης ρωτάει την Κατερίνα τη δουλειά έχει η φωτογραφία της Ζωής στο κινητό του...

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 148)

Τρίτη 8/5/18 - Επεισόδιο 149: Η Μαρίνα προλαβαίνει την Κατερίνα προτού εκείνη αποκαλύψει στον Άρη τη σχέση του με τη Ζωή. Ο Τάσος μοιράζεται με τον Παύλο και τη Ζωή τις υποψίες του για τη Μαρίνα και την πιθανή συνεργασία της με τη Σάρα. Ο Παύλος ενώ προσπαθεί να καθησυχάσει τη Ζωή, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι για τι είναι ικανή η Μαρίνα πηγαίνει κρυφά να την ανακρίνει. Ο Άρης που μαθαίνει για την πρόσφατη επανασύνδεσή του με τον Παύλο του ζητάει να μιλήσουν.

Την ίδια στιγμή ο Τάσος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μάρκο που του αποκαλύπτει τις δικές του υποψίες για τον εκβιασμό του Βίκτωρα στον Άρη. Η Κική ζητάει από τον Διονύση να ξεκαθαρίσουν που πάει η σχέση τους κι εκείνος της κάνει νερά. Ο Παύλος στην κουβέντα του με τον Άρη τον πληροφορεί πως είναι παντρεμένος με τη Ζωή και περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 149)

Τετάρτη 9/5/18 - Επεισόδιο 150: Ο Άρης επιστρέφει στο γραφείο κι η Ζωή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα πως ο Άρης δε θυμάται τίποτα από το παρελθόν τους. Ο Τάσος ζητά τη βοήθεια της Κατερίνας για να μάθει αν η Μαρίνα ήξερε τη Σάρα περισσότερο από όσο ισχυρίζεται. Η Σοφία αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην δουλειά και την οικογένειά της επιστρέφει στο φούρνο ενώ ο καβγάς του Διονύση με την Κική παίρνει μια αναπάντεχη τροπή.

Ο Μάρκος βρίσκει στο πρόσωπο του Τάσου έναν σύμμαχο και φίλο ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει κάτι ανησυχητικό στα πράγματα της Μαρίνας. Κι ενώ η επαφή της με τον Άρη, γεμίζει τη Ζωή με αντιφατικά συναισθήματα, ο Άρης έχει μια ξαφνική αναλαμπή από το παρελθόν που θα τον ταράξει...

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 150)

Για την αρχική σελίδα "Παρθένα Ζωή" πατήστε ΕΔΩ