Breaking News

Survivor: Πήραν το έπαθλο φαγητού οι Μαχητές - Η Δαλάκα νίκησε τον Παπαργυρόπουλο! (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης οι Μαχητές νίκησαν εύκολα με 5-10 και κέρδισαν ένα γεύμα σε εστιατόριο. Ωστόσο αυτό που έμεινε από το αγώνισμα ήταν το παιχνίδι της Κατερίνας Δαλάκα απέναντι στον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Όλα άρχισαν όταν η Ροδάνθη Καπαρού είπε ότι δεν μπορεί να παίξει, καθώς το αγώνισμα ήταν νυχτερινό και φοβόταν ότι θα χάσει τους φακούς επαφής της. Έτσι οι Διάσημοι είχαν το δικαίωμα επιλογής και η Κατερίνα επέλεξε το Νάσο.

Αργότερα δήλωσε μπροστά στην κάμερα ότι το έκανε γιατί εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε η Ροδάνθη. Όπως τόνισε ήθελε να "τους της σπάσει" και να τους δείξει ότι δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί με τον οποιδήποτε.

Από την άλλη η Εύη Σαλταφερίδου είπε ότι φέρθηκε εγωιστικά και επέλεξε το Νάσο γιατί την πείραξε που τον βλέπει πιο χαρούμενο από τη μέρα που μετακινήθηκε στους Μαχητές.

Σε ανάλογο ύφος μίλησε και η Ροδάνθη, προσθέτοντας ότι ο Νάσος έχασε γιατί ξαφνιάστηκε και αγχώθηκε από την απόφαση της Κατερίνας να τον επιλέξει.

Πάντως ο Νάσος μίλησε για την Κατερίνα με τα καλύτερα λόγια μπροστά στους παίκτες και τον Σάκη Τανιμανίδη, επισημαίνοντας ότι είναι μεγάλη αθλήτρια. Ωστόσο, αργότερα σε δηλώσεις του έδειξε προβληματισμένος από την απόφαση της πρώην συμπαίκτριάς του.