Breaking News

The Wall: Όσα θα δούμε την Πέμπτη και την Παρασκευή στα δύο νέα επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με δύο νέα επεισόδια έρχεται το "The Wall" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σήμερα Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δύο πολύ καλοί φίλοι που τους ενώνουν πολλά και ένα παντρεμένο ζευγάρι με τρία παιδιά από την Κρήτη, έρχονται για να αντιμετωπίσουν τον «Τοίχο» και να παλέψουν για τα όνειρά τους. Θα παίξουν με την καρδιά τους και εμείς μαζί τους θα ζήσουμε τη χαρά, την αγωνία, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη τους! Ας τους γνωρίσουμε:

Την Πέμπτη 17 Μαΐου, στο 3ο επεισόδιο του "The Wall",  δύο πολύ καλοί φίλοι, με κοινή πορεία, κοινό επάγγελμα, μαζί στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα. Έρχονται στο κορυφαίο gameshow με κοινό στόχο. Να τα παίξουν όλα για όλα για να βοηθήσουν τις οικογένειές τους για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. 

Ο Μάριος Φάσιος είναι 35 ετών, πτυχιούχος Γεωλογίας – Γεωπονίας και είναι αστυνομικός. Παίζει κιθάρα, τραγουδάει σε διάφορα μαγαζιά και αγαπάει τον αθλητισμό. Στόχος του είναι να παντρευτεί το κορίτσι του και να βοηθήσει τη μαμά του που έχει νόσημα. 

Ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι 31 ετών, έχει πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας και είναι και αυτός αστυνομικός και ασχολείται με τον αθλητισμό. Στόχος του με το έπαθλο είναι να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. 

Τι τους επιφυλάσσει ο «Τοίχος» και τι θα αποφασίσουν στο τέλος; Η συνέχεια την Πέμπτη 17 Μαΐου...

Ένας υαλοκαθαριστήρας, η αφορμή για γνωριμία που οδήγησε... σε γάμο και τρία παιδιά! Την Παρασκευή 18 Μαΐου, η Ελευθερία Τυλλιανάκη και ο Νίκος Λεμονάκης, από το Ηράκλειο της Κρήτης, έρχονται στο "The Wall" για να παίξουν και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να προσφέρουν μία καλύτερη ζωή στην οικογένειά τους. 

Η Ελευθερία είναι 36 χρονών, ιδιωτικός υπάλληλος. Ο Νίκος είναι 44 ετών, ασχολείται με το πλύσιμο αυτοκινήτων. Μένουν σε ενοίκιο, δυσκολεύονται με τα οικονομικά τους, αλλά στηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον, καθημερινά! 

Η Ελευθερία έχει ένα σπίτι το οποίο όμως είναι πολύ παλιό και δεν έχει θέρμανση. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν ένα ικανοποιητικό ποσό με το έπαθλο για να το ανακαινίσουν, να μπορέσουν να φύγουν από το ενοίκιο και να προσφέρουν ένα πιο άνετο σπιτικό στα παιδιά τους. 

Θα τα καταφέρουν; Η συνέχεια την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 21.00...