Breaking News

Βασίλισσα της Ευρώπης ξανά η Ρεάλ (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τελικός του Champions League πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου  στο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να  κερδίζει 3-1 τη Λίβερπουλ και να στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρίτη σερί σεζόν και 13η συνολικά.

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, ωστόσο είχε την ατυχία να χάσει στο 31' τον Σαλάχ, που τραυματίστηκε και αποχώρησε. Η αποχώρησή του άλλαξε τα δεδομένα του τελικού, καθώς οι "κόκκινοι" χωρίς τον Αιγύπτιο είναι άλλη ομάδα. Η ατυχία χτύπησε στο 37' και τη Ρεάλ με τον Καρβαχάλ να μη μπορεί να συνεχίσει και να γίνεται αλλαγή. Και οι δύο παίκτες αποχώρησαν με δάκρυα στα μάτια.

Το  σκορ άνοιξε με απίθανο τρόπο, όταν στο 51' ο Κάριους επιχείρησε να κάνει βολέ, ο Μπενζεμά κόντραρε την μπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα.


Η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα από τη Λίβερπουλ, στο 55', με τον Μανέ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 64' ο Μπέιλ (είχε μπει ως αλλαγή στο 61') με εκπληκτικό "ψαλιδάκι" έκανε το 2-1...


Στο 83' πάλι ο Μπέιλ διαμόρφωσε με μακρινό σουτ το τελικό 3-1, με τον Κάριους να κάνει δεύτερο μοιραίο λάθος, μετά το πρώτο γκολ της Ρεάλ.




Ο Ζινεντίν Ζιντάν σημείωσε ρεκόρ στο θεσμό, καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής που κατακτά τρεις σερί χρονιές το τρόπαιο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ (37' Νάτσο), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρος, Ίσκο (61' Μπέιλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (89' Ασένσιο)

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Χέντερσον, Μίλνερ (82' Τζαν), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ (31' Λαλάνα), Μανέ, Φιρμίνο

Φωτογραφίες από: Daily Mail
Δείτε τα βίντεο.





Απαρηγόρητος μετά το τέλος του τελικού ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Κάριους...