Breaking News

Ο Θανάσης Πάτρας μιλάει για την τηλεοπτική του επιστροφή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, μαζί με την Αντελίνα Βαρθακούρη. Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, αλλά σταθερής παρουσίας στο ραδιόφωνο, πήρε την απόφαση να μπει ξανά στον τηλεοπτικό στίβο μέσα από το Νέο Kανάλι και την εκπομπή «Live Weekend», η οποία μας κρατά συντροφιά τα Σαββατοκύριακα 11 με 1.

Ο Θανάσης Πάτρας είπε στην «Espresso» και τη Μαρία Ανδρέου:

«Με τον κ. Βρυώνη είχα τις καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις, όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με το Epsilon. Μάλιστα, αυτό το διάστημα προσπαθούσαμε να βρούμε μια φόρμουλα για να κάνω μια βραδινή εκπομπή στο κανάλι. Έτσι, όταν με κάλεσε η κυρία Ματαφιά στη νέα του τηλεοπτική προσπάθεια, που ελπίζω να πάρει και πανελλαδική άδεια, γιατί κάθε κανάλι που ανοίγει δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, ήμουν πολύ θετικός. Διότι το κανάλι έχει προοπτική. 

Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που παρουσιάζω με την Αντελίνα Βαρθακούρη δεν ευαγγελίζεται ότι έχει ανακαλύψει την πυρίτιδα. Θέλει απλώς να κρατήσει στους τηλεθεατές μια ωραία συντροφιά, κεφάτη, που θα γίνει συνήθεια, για να τα βάλει με τον ανταγωνισμό από τον Οκτώβριο.

Την Αντελίνα δεν την ήξερα. Όμως, μέσα από τη συνεργασία μας κατάλαβα ότι έχω να κάνω με μια γυναίκα που έχει ζέση για δουλειά και πολύ καλή διάθεση. Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση μετά την τρομερή επιτυχία του πρώτου “Survivor” στον ΣΚΑΪ έχει αλλάξει κατά πολύ. Έχει γεμίσει η μικρή οθόνη με ριάλιτι. Είναι η νέα μόδα που, όπως και τότε με το “Big Brother”, θα ξεφουσκώσει κάποια στιγμή».