Breaking News

Θ.Παπαθωμά: «Μία ώρα πριν γεννήσω κολυμπούσα στο Κόκκινο Λιμανάκι. Μπήκα στο αυτοκίνητο και...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Θεοφανία Παπαθωμά έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της, ένα κopιτσάκι. Μάλιστα επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι της και όχι στο μαιευτήριο. Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της και μία μαία.

Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει ακόμη μία κόρη με τον σύντροφό της, τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο, όπως και έναν γιο από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Σήμερα η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για τη ζωή της και την επιστροφή της στο θέατρο. Για την απόφασή της να μην γεννήσει στο μαιευτήριο, είπε χαρακτηριστικά: 

«Ήθελα πάρα πολύ να το κάνω στο σπίτι, γιατί θεωρώ ότι η γέννα είναι μία ιερή στιγμή και πρέπει να είναι μία τελετουργία. Στο σπίτι αυτό επιτυγχάνεται, ενώ στο μαιευτήριο χάνεις αυτή την όμορφη στιγμή. Ένιωσα πολύ σίγουρη...

Δεν φοβήθηκα, όχι... Μάλιστα, μέχρι και μία ώρα πριν γεννήσω ήμουν στη θάλασσα, στο Κόκκινο Λιμανάκι και κολυμπούσα. Κολύμπησα μία ώρα μέσα στη θάλασσα... Μπήκα στο αυτοκίνητο, πήγα στο σπίτι κι εκεί με έπιασαν οι δυνατοί πόνοι...

Τηλεφώνησα στη μαία. Ήμουν μόνη μου με τη μητέρα μου, που είχε έρθει για επίσκεψη το προηγούμενο βράδυ. Ο γιος μου, ο Αχιλλέας, ήταν σε ένα φίλο του και ο Γρηγόρης είχε πάει βόλτα με την κόρη μας, την Αγάπη. Όταν ήρθαν, βρήκαν το μπεμπάκι γεννημένο».

Δείτε όσα είπε στη Φαίη Σκορδά.