Breaking News

Ανατρέπονται τα δεδομένα στη «Μουρμούρα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτική είναι η εξέλιξη σχετικά με τη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για οριστική αυλαία στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, που είναι η πέμπτη συνεχόμενη.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, η σειρά θα συνεχίσει τελικά για 6η σεζόν, ωστόσο θα σημειωθεί μία μεγάλη αποχώρηση. 

Πρόθεση του σταθμού είναι να παραμείνουν κανονικά στις θέσεις τους οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου.

Όμως, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν επιθυμεί να συνεχίσει. Άλλωστε από τα μέσα της τρέχουσας σεζόν είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η σειρά εκείνη δεν θα συμμετέχει, καθώς θέλει να ξεκουραστεί και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Όπως φαίνεται η ηθοποιός δεν άλλαξε γνώμη κι έτσι η σειρά θα συνεχίσει με μία ηχηρή απουσία στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με το περιοδικό τα σενάρια που εξετάζονται είναι 2, με το δεύτερο να δείχνει το επικρατέστερο: 

• Να βρουν άλλη ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τη Μαρίνα.
• Ο Ηλίας και η Μαρίνα να χωρίσουν και να δούμε πώς προχώρησε τη ζωή του.

Για τον λόγο αυτόν προχώρησαν και στο επόμενο βήμα: να βρουν την ηθοποιό που θα θεωρείται ιδανική. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι η Ελένη Ράντου, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Καβογιάννη, η Κατερίνα Λέχου και η Λήδα Ματσάγγου.

Το σίγουρο είναι ότι για τη συγκεκριμένη σειρά τα σενάρια θα είναι πολλά - όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι - μέχρι να δημοσιοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση του Alpha...