Breaking News

Angelina Jolie - Brad Pitt: Η δικαστική απόφαση που ανατρέπει τη ζωή τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εν μέσω συνεχών διαπραγματεύσεων για το διαζύγιό τους, η Angelina Jolie καλείται να αφήσει τον Brad Pitt να έχει περισσότερη επαφή με τα 6 παιδιά τους, μετά από απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που κατάφερε να εξασφαλίσει η Daily Mail, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι τον να μην έχει σχέση ο 54χρονος ηθοποιός με τα παιδιά του, θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή τους.

Το Δικαστήριο θεωρεί ότι τα παιδιά είναι ασφαλή με τον Pitt και ότι πρέπει να έχουν μία υγιή και δυνατή σχέση με τους δύο γονείς. Επίσης, το μεγαλύτερο παιδί, ο Maddox, θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει πόσο χρόνο θέλει να περνά με τον κάθε γονέα.

Επιπλέον, ο δικαστής ζήτησε να δώσει η Jolie στον Pitt τον αριθμό του κινητού κάθε παιδιού, ώστε να μπορεί να τα μιλήσει όποτε θέλει, χωρίς να παρακολουθεί τις συνομιλίες τους η ηθοποιός, η οποία νοικιάζει αυτό το διάστημα σπίτι στο Λονδίνο, λόγω των γυρισμάτων της δεύτερης ταινίας "Maleficent".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον περασμένο μήνα η 43χρονη ηθοποιός δεν ήταν ευχαριστημένη από την καθυστέρηση της έγκρισης του δικαστηρίου να πάρει τα παιδιά της στο Λονδίνο μαζί της. «Ο Brad αντιτίθεται σε αυτό και το εμποδίζει να συμβεί» είχε πει μια πηγή στο  "E! News". 

Σύμφωνα με το καλοκαιρινό πρόγραμμα που παρουσιάζει η Daily Mail, o Pitt θα δει τα παιδιά του στο Λονδίνο για 10 ημέρες - 4 ώρες κάθε μέρα - στα μέσα Ιουνίου, για 10 ώρες κάθε μέρα από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου και για 4 ώρες από τις 8 έως τις 14 Ιουλίου. 

Στα τέλη Ιουλίου, από τις 21 έως τις 29, ο Pitt θα μπορεί να τα δει στο Λος Άντζελες και κατόπιν από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η επόμενη ακροαματική διαδικασία του πρώην ζευγαριού. 

Η Jolie θα μπορεί να παίρνει τηλέφωνο μόνο μία φορά την ημέρα, όταν τα παιδιά είναι μαζί με τον ηθοποιό. Η όλη διαδικασία των πρώην συντρόφων και των παιδιών, θα παρακολουθείται από δύο ψυχολόγους, έναν στο Λονδίνο και έναν στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τη βρετανική online εφημερίδα, το Δικαστήριο τόνισε ότι εάν η Jolie δεν συμμορφωθεί με τους νέους όρους τότε κινδυνεύει να χάσει την πρωτοβάθμια επιμέλεια των παιδιών και η κατάσταση να ανατραπεί εις βάρος της, με αποτέλεσμα να έχει η ίδια περιορισμένη επαφή με τα παιδιά τους.

Πηγή: Daily Mail