Breaking News

«Σταματάει η διαδικασία γιατί ήταν λυπηρό πλέον...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τέλος φαίνεται να μπαίνει στη διαμάχη της Ελένης Φιλίνη με τη Βάνα Μπάρμπα. Η Φιλίνη δήλωσε ότι σταματά τη νομική διαδικασία, που είχε ξεκινήσει μετά το χιουμοριστικό βίντεο της Βάνας Μπάρμπα, στα πλαίσια της συνέντευξής της στην εκπομπή "DOT.".

Μέσα από νέο βίντεο στο "DOT." η Βάνα Μπάρμπα είχε ανακαλέσει, με αποτέλεσμα να έρθει η συγκεκριμένη εξέλιξη. Ωστόσο η ενόχληση της Ελένης Φιλίνη για το βίντεο παραμένει. Σε δηλώσεις της στο Πρωινό τόνισε:

«Η σάτιρα είναι πολύ ωραίο πράγμα, αλλά να ξέρεις τι λες. Αν θέλω εγώ να σατιρίσω τον εαυτό μου, θα χρησιμοποιήσω το όνομά μου και μπορώ να πω για μένα ότι είμαι πιγκουίνος... ποτέ δεν θα αναφέρω εσένα όμως. 

Το βίντεο ήταν σε όλα άκυρο. Είδα ένα κόμπλεξ, ένα φθόνο, μια κακία, ένα ψεύδος... ήταν λυπηρό. Δεν μπορεί να είναι φυσικό από έναν άνθρωπο να μιλήσει έτσι... ούτε με ξέρει, από πού κι ως πού; Ένα μήνυμα μου έστειλε. Θέλεις να σε βρiσω, να πω τα χειρότερα και μετά να πω "συγγνώμη, χιούμορ έκανα";

Σταματάει η διαδικασία γιατί ήταν λυπηρό πλέον. Δηλαδή βγήκε, ανακάλεσε οτιδήποτε ειπώθηκε. Δεν ήταν το χρηματικό το ζητούμενο, ήταν η κακοήθεια. Μετά το δεύτερο βίντεο είπαμε σταματάμε γιατί είναι λυπηρό. Δεν ήταν η συγγνώμη, ήταν ότι ανακάλεσε. Βγήκε και είπε στην ίδια εκπομπή ότι όλα αυτά αφορούσαν την ίδια. Όλα αφορούσαν την ίδια κι όχι εμένα. Βλέπεις κάποιους ανθρώπους και λες "τι κρίμα, τι κρίμα... δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό"».