Breaking News

Στεφανίδου για τη λήξη της συνεργασίας της με το Epsilon: «Εγώ ήθελα να συνεχίσω...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το τέλος της συνεργασίας της με το Epsilon και το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου, κατά τη διάρκεια του λαμπερού πάρτι για τα 8 χρόνια του Tlife. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Όταν πήγα στο Epsilon, επειδή ήταν ένα κανάλι το οποίο είχε κυρίως τελεμάρκετινγκ και 1-2 εκπομπές το Σαββατοκύριακο που πήγαιναν καλά, ήταν ένα τεράστιο ρίσκο... μία ζαριά που την έριξα κι εγώ δεν ήξερα πώς την έριξα. Δηλαδή είπα" Τώρα πάω και μπορεί να είναι και το τέλος μου". 

Δεν πίστευα ότι θα πάει τόσο καλά. Νομίζω ότι το Epsilon ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, γιατί σε ένα μεγάλο κανάλι έχεις στήριξη, έχεις βοήθεια, έχεις ό,τι χρειάζεσαι, έχεις μια μάζα κοινού που είναι εκεί για το κανάλι ούτως ή άλλως και αυτό ήταν ένας άθλος.

Δεν το περίμενα... εγώ θεωρούσα ότι θα συνεχίσουμε μαζί, είχα όλη τη διάθεση να συνεχίσω, έχω μεγαλώσει για να μετακινούμαι κιόλας. Όχι, εγώ ήθελα να συνεχίσω... Δεν θα σας πω ψέματα, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ότι "Ναι, ήταν κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού ή ό,τι άλλο". Ήταν μία απόφαση του σταθμού να μην συνεχιστεί η κοινωνική εκπομπή που παρουσιάζουμε. 

Δεν τους γνωρίζω τους λόγους, αλλά είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει. Όταν κλείνει μία πόρτα, λένε ότι ανοίγει μία άλλη. Τώρα, αν αυτή η άλλη πόρτα που ανοίγει θα είναι μεγαλύτερη, θα πάει καλύτερα ή τι θα είναι ακριβώς δεν το γνωρίζω, δεν είναι κάτι που έχω αυτή τη στιγμή να ανακοινώσω, δεν έχω κάτι να σας πω. Ίσως μέσα στο καλοκαίρι μάθετε και ακούσετε πράγματα...».

Δείτε όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους στο πάρτι του Tlife.