Breaking News

Survivor: Πήραν την ασυλία οι Μαχητές - Ο κακός χαμός μετά το αγώνισμα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης οι Μαχητές νίκησαν με 7-10 στο αγώνισμα ασυλίας. Οι Διάσημοι καλούνται πλέον να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει.

Στο τελευταίο παιχνίδι προκλήθηκε μεγάλη ένταση, όταν οι Διάσημοι πλησίασαν πολύ κοντά στο σημείο του τελικού στόχου, τη στιγμή που αγωνιζόταν η Εύη Σαλταφερίδου των Μαχητών.

Ο Νικόλας Αγόρου κατηγόρησε τον Μιχάλη Μουρούτσο ότι ακούμπησε με το χέρι του τον Πάνο Θεοδώρου. Ωστόσο ο Μουρούτσος απάντησε ότι πρώτα τον ακούμπησε  ο Θεοδώρου και στη συνέχεια ο ίδιος του κατέβασε το χέρι.

Παράλληλα ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Γκότσης προσπάθησαν να απομακρύνουν τους Διάσημους, ενώ και ο Σάκης Τανιμανίδης τους φώναζε να πάνε πιο πίσω.

Από την πλευρά τους οι Διάσημοι υποστήριξαν ότι νωρίτερα είχαν κάνει το ίδιο και οι Μαχητές.

Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε λόγο για "χουλιγκαvισμό", αναφερόμενη στη στάση των Μαχητών, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου.

Επίσης, η Μελίνα Μεταξά επιτέθηκε στον Ηλία Γκότση, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναξε ότι της έπεσε ένα ξύλο, που έπρεπε να τοποθετήσει σε μία βάση, με αποτέλεσμα να την μπερδέψει. 

Ακόμη η Μελίνα υποστήριξε ότι οι Μαχητές κάνουν τα πάντα για το έπαθλο, προκαλώντας την αντίδραση του Ηλία, που ανταπάντησε ότι οι Διάσημοι κάνουν ενστάσεις ακόμη και σε περιπτώσεις τραυματισμών συμπαικτών του, όπως του ίδιου ή της Εύης Σαλταφερίδου.

Δείτε τα βίντεο.