Breaking News

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Οι πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για βαριά μορφή πνευμονίας, που προήλθε από το βακτήριο της λεγιονέλλας.

Ο αδερφός του, Ευάγγελος Αντώναρος - κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή -, έγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Facebook:

«Με ανείπωτο πόνο στη καρδιά μου αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένο μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μια άνιση μάχη 20 ημερών. Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεββατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στην πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυο στη δημοσιογραφία - από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. 

Θα μου λείψεις Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο...Πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που με έβγαζες τόσο συχνά από τη γκριζάδα της... ρουτίνας μου. Ήσουν/είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι' αυτό αθόρυβος...».


Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Είχε εργαστεί ως αρθρογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Έθνος, Βραδυνή, Εξπρές, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ και σε περιοδικά, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Είχε υπάρξει διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha.

Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΪ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.