Breaking News

Έσπασε με σφυρί όλα τα ΑΤΜ για να εκδικηθεί τον security της τράπεζας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας 35χρονος έσπασε αρχικά με σφυρί 4 ΑΤΜ σε τράπεζα για να εκδικηθεί τον υπεύθυνο ασφαλείας και άλλα 2 στη συνέχεια σε κοντινή τράπεζα γιατί του κράτησε το μηχάνημα την κάρτα...

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., στην πρωτεύουσα Shijiazhuang της επαρχίας Hubei, στη βόρεια Κίνα.

Το βίντεο, που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το δημοσίευσε το Σάββατο η Daily Mail.

Σύμφωνα με το σάιτ της βρετανικής εφημερίδας, νωρίτερα ο 35χρονος είχε αναζητήσει καταφύγιο στην China Construction Bank για να προφυλαχθεί από τη βροχή, αλλά ο υπεύθυνος ασφαλείας της τράπεζας τον έδιωξε. Ωστόσο, ο δράστης το κράτησε... "μανιάτικο" και επέστρεψε, κρατώντας ένα σφυρί. Αφού έσπασε τα 4 μηχανήματα ανάληψης χρημάτων, κατέστρεψε και μία γυάλινη πόρτα.

Αλλά δεν ηρέμησε, καθώς... θυμήθηκε ότι σε μία διπλανή τράπεζα το ένα ΑΤΜ είχε "καταπιεί" την κάρτα του. Έτσι πέρασε κι από εκεί και έσπασε με το σφυρί άλλα δύο ΑΤΜ!

Τελικά την επόμενη μέρα, στις 10 το πρωί, συνελήφθη από την αστυνομία. Ο Cai - όπως ονομάζεται - παραδέχτηκε τις ζημιές που έκανε, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές εάν και πόσο θα κληθεί να πληρώσει, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη με τον security.

Πάντως η ζημιά στις οθόνες υπολογίζεται περίπου στα 70.000 γιουάν (σχεδόν 9.000 ευρώ)...