Breaking News

Βρέθηκαν νεκρά τα 9χρονα δίδυμα κopιτσάκια, αγκαλιά με τον παππού και τη γιαγιά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρές εντοπίστηκαν οι δύο 9χρονες δίδυμες αδελφές, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου, την ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

To μεσημέρι της Τετάρτης το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δημοσιεύει και φωτογραφίες των κopιτσιώv, που εντοπίστηκαν τελικά νεκρά, αγκαλιά με τον παππού και τη γιαγιά τους.

«Ο επίλογος γράφτηκε. Και οι 4 βρέθηκαν αγκαλιά. Ούτε ο θάνατος δεν μπόρεσε να τους χωρίσει» έγραψε το βράδυ της Παρασκευής, στο Facebook, στενός φίλος της οικογένειας.



Στη συνέχεια, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μετέδωσε και ο ΣΚΑΪ ότι ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των κopιτσιώv (Σοφία Φιλιπποπούλου και Βασιλική Φιλιπποπούλου), όπως και του παππού και της γιαγιάς.

Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, είχε ελπίδες για αίσια κατάληξη μετά την πυρκαγιά, καθώς είχε πιστέψει αρχικά ότι είδε τα παιδιά του σε τηλεοπτικά πλάνα, την ώρα που αποβιβάζονταν ασυνόδευτα από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας... Δυστυχώς η εξέλιξη "υπέγραψε" το τέλος μίας ακόμη τραγικής ιστορίας, ανάμεσα στις πολλές που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ.