Breaking News

Champions League: Ένα βήμα πριν τους ομίλους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πέρασαν στα play offs του Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την ουγγρική Βίντι και την Μπενφίκα αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Σπαρτάκ στο στάδιο Otkritie Arena της Μόσχας, στον επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καλούμενος να υπερασπιστεί το 3-2 της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 32' λόγω της αποβολής του Λουίς Αντριάνο για αγκωνιά στον Κρέσπο, έχασε σωρεία ευκαιριών για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Λουτσέσκου έδωσε χώρο στη Σπαρτάκ και σε κάποιες φάσεις κόντεψε να πληρώσει τις χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το τελικό 0-0 βρήκε την αποστολή του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει τη μεγάλη πρόκριση.

Σπαρτάκ Μόσχας: Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιζό, Τζίκια, Κομπάροφ, Φερνάντο (62' Σαμέντοβ), Ζομπνίν, Γκλουσακόβ,Τασάεβ (46' Ζε Λουίς), Αντριάνο, Πρόμες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64' Χατσερίντι), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (46' Ουάρντα), Πέλκας (79' Σάκχοφ), Λημνιός, Πρίγιοβιτς.

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε αργότερα και εξελίχθηκε σε θρίλερ στο τέλος, καθώς η Σέλτικ μείωσε στο 78' με τον Σινκλέρ σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η Ένωση είχε ανοίξει νωρίς το σκορ στο 6' με τον Γκάλο, ενώ στο 50' ο Λιβάγια έκανε το 2-0.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ άντεξε στην πίεση των Σκωτσέζων, κράτησε το 2-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πέρασε στα play offs του του Champions League, όπου θα έχει σαφώς πιο εύκολο έργο από τον ΠΑΟΚ για να περάσει στους ομίλους.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Χουλτ, Σιμόες, Άλεφ, Μπακασέτας (90’ Τσόσιτς), Γκάλο (81’ Αλμπάνης), Κλωναρίδης (72’ Μάνταλος), Λιβάγια.

Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ (59’ Ντεμπελέ), Σιμούνοβιτς, Χέντρι, Τιέρνι, Φόρεστ, Μπράουν, Εντσάμ, Μακ Γκρέγκορ, Ρόγκιτς (76’ Σινκλέρ), Γκρίφιθς.