Breaking News

Δύσκολες μέρες για τον Liam Hemsworth και την Miley Cyrus (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Ιούλιο δημοσίευμα του περιοδικού "OK! Australia" είχε αποκαλύψει ότι η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth ακύρωσαν ξαφνικά τα σχέδια του γάμου τους. Μία πηγή είχε πει στο περιοδικό ότι το ζευγάρι διαφώνησε στο θέμα των παιδιών. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο 28χρονος ηθοποιός είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς, αλλά η Miley Cyrus δεν θέλει ακόμη να γίνει μαμά. Περισσότερα ΕΔΩ...

Η 25χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, έχει στο πλευρό της τους γονείς της και κυρίως τη μητέρα της. Την περασμένη Τρίτη εθεάθη μαζί με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες, τη στιγμή που συνεχίζονται οι φήμες ότι έχει χωρίσει με τον Liam Hemsworth.

Δεν είχε διάθεση ούτε για ένα χαμόγελο, ενώ απουσίαζε από το χέρι της το τεράστιο δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο της χάρισε ο Liam μετά την επανασύνδεσή τους τον Απρίλιο του 2016, επισημαίνει η Mirror, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες.

Παράλληλα, το προφίλ της στο Instagram εξακολουθεί να έχει πάνω από 76 εκατ. followers, όμως εδώ και μέρες δεν έχει καμία ανάρτηση. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Instagram ή διέγραψε όλες τις φωτογραφίες; Δεν είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη...

Από την άλλη ο ηθοποιός διατηρεί ακόμη τις φωτογραφίες της πρώην (;) αγαπημένης του, ενώ έχει σχεδόν σταματήσει να ανεβάζει αναρτήσεις στο Instagram. Από τις 15 Ιουλίου έχει κάνει μόλις 3 αναρτήσεις, που έχουν σχέση με οργανώσεις για τη διάσωση του πλανήτη.

Στην πιο πρόσφατη γράφει μία φράση του Ζακ-Υβ Κουστώ: «Στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας ο άνθρωπος έπρεπε να παλέψει τη φύση για να επιβιώσει. Σε αυτόν τον αιώνα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι για να επιβιώσει πρέπει να προστατεύσει τη φύση».

Σύμφωνα με τη Mirror, πέρυσι η 25χρονη είχε δηλώσει στη "The Sun" πως αισθάνεται ακόμη μικρή για να παντρευτεί. Ωστόσο, επίσης το περασμένο έτος, πηγή είχε πει στο ΟΚ! ότι: «Η Miley βρίσκεται στο "φεγγάρι" από τότε που αρραβωνιάστηκε με το Liam».

Όπως φαίνεται το θέμα του γάμου και τα σχέδια για παιδιά του Liam την έφεραν σε δύσκολη θέση και οι δυο τους περνούν, ίσως, το... χειρότερο καλοκαίρι της ζωής τους.