Breaking News

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές: Επεισόδια 22 - 23 - 24

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 22: Ο Μάρκος διοργανώνει στο μαγαζί το ετήσιο τουρνουά πόκερ με έπαθλο χίλια ευρώ. Ο Χρήστος θέλει να το κερδίσει για να αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια για Καζακστάν και να στείλει τα παιδιά, ως έκπληξη στη μητέρα τους για τις γιορτές. Ζητάει από τον Μάρκο να στήσει το τουρνουά. Φυσικά, εκείνος του το αποκλείει και ο Χρήστος αποφασίζει να εξασκηθεί. Η Φανή του λέει ότι ο πατέρας της είναι καλός στο πόκερ και μπορεί να τον διδάξει. Στήνουν στο σπίτι ένα τραπέζι για να εξασκηθούν, με τα δύο παιδιά και τον Χαράλαμπο.

Ο Ορέστης κερδίζει συνέχεια γιατί μετράει τα χαρτιά. Ο Χρήστος, έξαλλος, τον στέλνει για ύπνο. Μένουν τρεις. Πάνω στην ώρα έρχεται η Άντζι. Της ζητούν να παίξει. Εκείνη, φυσικά αρνείται, αλλά επειδή ο Χρήστος την προκαλεί αποφασίζει να καθίσει. Και κερδίζει. Ο Χρήστος θα πει διάφορα για την τύχη του πρωτάρη. Κι εκείνη θα απαντήσει ότι δεν είναι τύχη, αλλά ζήτημα μυαλού. Κοντράρονται, αλλά από εκείνο το μοιραίο βράδυ, η Άντζι «κολλάει» το μικρόβιο. Βρίσκει τον Ορέστη να παίζει πόκερ στο ίντερνετ, και κάνει έντονη παρατήρηση στον Χρήστο ότι εθίζει το παιδί. Εθίζεται όμως και η ίδια και παράλληλα το τουρνουά πόκερ πλησιάζει...


Επεισόδιο 23: Ο Ορφέας παθαίνει εθισμό και παρακολουθεί φανατικά μια τηλεοπτική σειρά, οι ήρωες της οποίας ζουν δύο διαφορετικές ζωές, σε παράλληλα σύμπαντα. Στο μεταξύ, η Τζένη κερδίζει σε ένα διαδικτυακό διαγωνισμό το βραβείο για το καλύτερο κομμωτήριο. Οργανώνουν μια φιλική συγκέντρωση για να το γιορτάσουν, στο σπίτι της Ζωής. Εκεί πηγαίνει και η Άντζι αλλά φεύγοντας, πέφτει από τη σκάλα και τη μεταφέρουν προληπτικά στο νοσοκομείο. Όταν ξυπνάει, ενημερώνεται ότι δεν έχει τίποτε σοβαρό και μπορεί να πάρει εξιτήριο και να πάει στο σπίτι της.

Η Άντζι φεύγει και πηγαίνει στο γραφείο της. Αλλά, εκεί, η Φανή δεν την αναγνωρίζει. Φεύγοντας, περνάει από το μαγαζί του Μάρκου, αλλά δεν την αναγνωρίζει ούτε αυτός. Ακολουθεί ο υπάλληλος του Μάρκου, ο Τσίου και η Άντζι καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ώσπου, εκείνος της δείχνει στην τηλεόραση την Άντζι Αυξεντίου, η οποία δίνει μια τηλεοπτική συνέντευξη. Η Άντζι κοιτάζει και βλέπει στη θέση της, την... Τζένη!


Επεισόδιο 24: Έχει φτάσει η εποχή της μαθηματικής Ολυμπιάδας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο. Η Άντζι είναι σίγουρη ότι ο εγγονός της θα κερδίσει το πρώτο βραβείο. Ο Ορφέας, όμως, δεν έχει καμία διάθεση να συμμετάσχει, διότι θεωρεί τα θέματα κατώτερα τού επιπέδου του. Όταν, όμως, συναντάει στην αυλή του σχολείου, τη Μελίνα, μια γοητευτική κοπέλα, που έχει έρθει μαζί με τον πατέρα της από τη Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, βρίσκει το κίνητρο, που του έλειπε και δηλώνει και ο ίδιος συμμετοχή.

Η Άντζι ετοιμάζει το δώρο για τη σίγουρη νίκη του εγγονού της και ζητάει από τον Χρήστο και τη Ντία να φροντίσουν να του πάρουν και εκείνοι δώρα. Ο Ορφέας έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί γκατζετάκια και ηλεκτρονικές λειτουργίες για όλα, ενώ η Μελίνα έχει μάθει να χρησιμοποιεί το μυαλό και τη μνήμη της. Ο καθένας έχει τα δυνατά σημεία του, αλλά και τις αδυναμίες του και έτσι μια αναπάντεχη συνεργασία, μεταξύ τους, θα τους δώσει το πρώτο βραβείο...

Για την αρχική σελίδα "Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές" πατήστε ΕΔΩ