Breaking News

Μάινας για Σακελλαρίου: «Είχε πέσει λιπόθυμος... Ήταν δέκα μέρες σε τεχνητό κώμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Ο ηθοποιός είχε νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της ΚΑΑ του ΓΝΑ Σωτηρία, λόγω σοβαρής μορφής πνευμονίας, που οφείλεται στο βακτήριο legionella.

Σήμερα μίλησε στην εκπομπή "Alpha Παντού" ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος επισήμανε ότι οι συγγενείς ή οι φίλοι δεν πρέπει να πρέπει να μπαίνουν στην εντατική για να δουν τους ασθενείς, ενώ αποκάλυψε: 

«Ήταν σε τεχνητό κώμα για δέκα μέρες. Όταν συνήλθε δεν θυμόταν τίποτα, ήταν καταπονημένος. Υπάρχει πολύ υψηλό ποσοστό θνησιμότητας, αλλά τώρα είναι καλά, συνήλθε 100% και - από όσο ξέρω - σήμερα φεύγει από το νοσοκομείο να πάει να ξεκουραστεί.

Το καλοκαίρι εμείς συνήθως κάνουμε περιοδεία, που σημαίνει ότι παίζουμε σε κάθε πόλη μια μέρα και φεύγουμε. Άρα πρέπει να είχε περάσει από πάρα πολλά ξενοδοχεία, κάθε μέρα άλλη πόλη... Προφανώς (συνέβη) σε κάποιο από αυτά τα καταλύματα… 

Ξέρω ότι έπαιζε για αρκετές ημέρες με πυρετό και με μία κατάπτωση. Ο ηθοποιός πεθαίνει λένε στο σανίδι. Ο Άκης έπεσε λιπόθυμος για να πάει στο νοσοκομείο, δεν πήγαινε. Έπεσε λιπόθυμος, κατά πάσα πιθανότητα στο ξενοδοχείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μπήκε κατευθείαν στην εντατική».

Δείτε όσα είπε ο Στέλιος Μάινας στην εκπομπή του Alpha.