Breaking News

«Παράξενο Ζευγάρι»: Άγνωστοι έκλεψαν τις εισπράξεις από την παράσταση στο θέατρο Δάσους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωταγωνιστούν στο «Παράξενο Ζευγάρι», το αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο του του Νηλ Σάιμον που κάνει περιοδεία από τις 19 Ιουλίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου...

Σύμφωνα με συνεργάτιδα της εκπομπής "Καλοκαίρι Μαζί στις 10", το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της παράστασης στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Δάσους, άγνωστοι άρπαξαν από την ταμεία όλα τα χρήματα, περίπου 35 - 40 χιλιάδες ευρώ. 

Ήταν τα χρήματα που εισπράχθηκαν από τη συγκεκριμένη παράσταση. Τα επιπλέον έσοδα ήταν από ηλεκτρονικές πληρωμές και δεν υπολογίζονται στο παραπάνω ποσό.

Την κλοπή επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Ζουγανέλης, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του δημοσιογράφος της εκπομπής. Η ταμίας κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία, ενώ δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες στα Μέσα. 

Ωστόσο, το voria.gr της Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι ο δράστης πλησίασε τη γυναίκα έξω από τα ταμεία του θεάτρου και της άρπαξε την τσάντα, η οποία περιείχε περίπου 18.000 - 20.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.  Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε σε όχημα, όπου τον περίμενε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης - Συκεών.