Breaking News

«Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» o Σπύρος Πούλης - Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του Ευρυπιώτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την μεγάλη επιτυχία του χειμώνα, η παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» συνεχίζει το καλοκαίρι στο θερινό Θέατρο Αθηνά.

Στην παράσταση, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, πρωταγωνιστούν οι: Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σοφία Βογιατζάκη και Νικολέτα Καρρά, ενώ παίζουν και οι: Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Θεοχάρη, Τάκης Βλαστός, Βασίλης Γιακουμάρος, Μαριλένα Ράδου.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που είχε στην ομότιτλη ταινία του 1963 ο Θανάσης Βέγγος, υποδύεται ο Σπύρος Πούλης, ο οποίος είχε προσφέρει απολαυστικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό όταν συμμετείχε στους "Συμμαθητές" του Ant1.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή "΄Καλοκαίρι μαζί στις 10" και μίλησε για την παράσταση, τα επαγγελματικά του και τη ζωή του.

Ο Σπύρος Πούλης είναι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια και έχει δύο κόρες. Με τη σύζυγό του είναι από 24 χρονών. Όπως είπε, είναι δασκάλα, αλλά εργάζεται σε τράπεζα.

Στην παράσταση ήταν να συμμετέχει και ο Κώστας Ευριπιώτης, ωστόσο βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση...

«Είναι μια χαρά, τον συνάντησα τυχαία προχθές. Είναι ίδιος και καλύτερος, τον επισκεύασαν...» αποκάλυψε ο Σπύρος Πούλης.

Δείτε το βίντεο.