Breaking News

Τουρίστας τα έβαλε με... βίσονα στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία ανόητη ενέργεια προέβη ένας άντρας στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone, των ΗΠΑ. Ένας βίσονας περιπλανιόταν στο δρόμο όταν ο άντρας βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να τον προκαλεί και να τον χλευάζει.

Ο βίσονας κάποια στιγμή του επιτέθηκε χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ ο τουρίστας συνέχισε την προκλητική συμπεριφορά του, ωστόσο στάθηκε τυχερός, καθώς το ζώο γρήγορα έχασε το ενδιαφέρον του και απομακρύνθηκε.

Να σημειωθεί ότι το Yellowstone χαρακτηρίστηκε Εθνικό Πάρκο από το Κογκρέσο των ΗΠΑ στις 1 Μαρτίου 1872. Βρίσκεται κυρίως στην πολιτεία του Ουαϊόμινγκ, αν και επεκτείνεται και στη Μοντάνα και στο Αϊντάχο. Το πάρκο ήταν το πρώτο του είδους του και είναι γνωστό για την άγρια ζωή που φιλοξενεί.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ερασιτεχνικό βίντεο το τράβηξε η Lindsay Jones, που επισκέφτηκε το Εθνικό Πάρκο με την οικογένειά της και το ανέβασε αρχικά στο Facebook.

Το βίντεο αναδημοσιεύτηκε και από το γνωστό κανάλι ViralHog, που αναφέρει στην περιγραφή ότι το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Ουαϊόμινγκ, στις 31 Ιουλίου.