Breaking News

Γιώργος Λιάγκας: «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε; Αφού δεν θα με παίξετε... δεν μ' αγαπάτε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ANT1 δεν θέλει να χάσει από το δυναμικό του τον Γιώργο Λιάγκα και να τον βρει απέναντι, σε ανταγωνιστικό κανάλι, ωστόσο - τουλάχιστον μέχρι στιγμής - δεν δείχνει διάθεση να τον εντάξει στο πρόγραμμά του.

Ο Βαγγέλης Περρής είχε δηλώσει πρόσφατα για την παράξενη επαγγελματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο παρουσιαστής: «Το καψόνι του Ant1 στο Γιώργο Λιάγκα το θεωρώ πολύ άδικο. Έχει κάνει μία συμφωνία να δουλεύει και να αμείβεται. Αν δεν δουλεύει, μειώνεται η τηλεοπτική του αξία».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε μπροστά στις κάμερες, όταν είδε τον ρεπόρτερ του ANT1: «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε; Αφού δεν θα με παίξετε... Είστε σίγουροι;... Αφού δεν μ' αγαπάτε».

«Συνεχίζεται το καλοκαίρι για μας και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίζεται επί μακρόν. Λέει ένας φίλος μου ότι στο τάξιμο δεν χάλασε καμία δουλειά, στο δόσιμο χαλάνε όλες. Δεν ξέρω αν θα με δείτε (στο δεύτερο μισό της σεζόν). Στην παρουσίαση δεν πήγα γιατί θεωρώ ότι είναι άκομψο και για μένα - και είχα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 - να πάω στην παρουσίαση ενός προγράμματος, που δεν είσαι. Άρα τι να πάω να κάνω; Ανήκω στον ΑΝΤ1, καλώς ή κακώς, οπότε εγώ τηρώ το συμβόλαιό μου και παραμένω στον ΑΝΤ1, έστω ανενεργός» πρόσθεσε.

Για τη στήριξη από την πρώην σύζυγό του τόνισε: «Η Φαίη δεν με στήριξε επειδή έχουμε μαζί δύο παιδιά και μια κοινή μεγάλη οικογενειακή και επαγγελματική πορεία, με στήριξε γιατί είδε το δίκιο». 

«Ένα συμβόλαιο με ένα σταθμό το κάνουμε για να προσφέρουμε εργασία στον άνθρωπο και όχι για να του κόβουμε την εργασία από κάπου αλλού» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.