Breaking News

Nations League: Πισωγύρισμα για την Εθνική στη Βουδαπέστη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης, στη 2η αγωνιστική του Nations League, η Ελλάδα δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο θεσμό, παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα στη Βουδαπέστη.

Μετά τη νίκη της στο Ταλίν απέναντι στην Εσθονία, στη Groupama Arena (έδρα της Φερεντσβάρος) η Εθνική ηττήθηκε με 2-1 από την Ουγγαρία, μία ομάδα χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα, που αγωνίστηκε μπροστά σε άδειες εξέδρες λόγω τιμωρίας της.

Με την Εθνική να μπαίνει νωθρά στο παιχνίδι, η Ουγγαρία προηγήθηκε νωρίς με τον Σάλαϊ στο 15', ωστόσο τρία λεπτά μετά (18') ήρθε η ισοφάριση από τον Μανωλά με κεφαλιά. 

Στο 43' ο Κλάινχάισλερ σημείωσε το 2-1, σκορ που ήταν το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις ευκαιρίες της εθνικής στο δεύτερο ημίχρονο με Πέλκα και Μήτρογλου.

Ο επόμενος αγώνας είναι εντός έδρας με την Ουγγαρία στις 12 Οκτωβρίου. 

Ουγγαρία: Γκουλάσι, Μπέσε, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Νάγκι, Κλάινχάισλερ, Κόβατς (81' Πάτκαϊ), Σάλαϊ, Βάργκα (62' Λόβρεντσιτς), Ζάλαϊ (69' Έπελ).

Ελλάδα: Μπάρκας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (52' Οικονόμου), Τζαβέλλας (46' Λυκογιάννης), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Πέλκας, Δώνης (46' Μήτρογλου).