Breaking News

Στις φλόγες περιοχές της Βοστώνης: Εκρήξεις λόγω διαρροής αερίου - 1 νεκρός και 10 τραυματίες (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια σειρά από εκρήξεις σε τουλάχιστον 39 σπίτια, που οφείλονταν σε διαρροή αερίου και τις οποίες ένας αξιωματούχος χαρακτήρισε ως «Αρμαγεδδών», προκάλεσαν την Πέμπτη το θάνατο ενός 18χρονου και τον τραυματισμό άλλων 10 ανθρώπων σε τρεις κοινότητες στα βόρεια της Βοστώνης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 18χρονος έχασε τη ζωή του όταν μια καμινάδα κατέρρευσε και έπεσε στο αυτοκίνητό του. Μεταξύ των 10 τραυματιών είναι και ένας πυροσβέστης.

Δεκάδες εκρήξεις έπληξαν την πρωτεύουσα της πολιτείας της Μασαχουσέτης, με τοπικούς κρατικούς υπαλλήλους να κάνουν λόγο για μέχρι και 70 πυρκαγιές στις κοινότητες Lawrence, Andover και Βόρειο Andover, αναγκάζοντας ολόκληρες γειτονιές να εκκενωθούν.

Στη μάχη με τις φλόγες έσπευσαν πυροσβέστες από περίπου 50 τμήματα της υπηρεσίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Charlie Baker δήλωσε ότι οι κρατικές και οι τοπικές αρχές διερευνούν τα αίτια, ωστόσο, τόνισε, ότι η διαδικασία μπορεί να έχει διάρκεια για πολλές ημέρες ή εβδομάδες, προκειμένου να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως αιτία την «υπερβολική πίεση σε αγωγό αερίου» της Columbia Gas, σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής του Andover.