Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 294 - 295 - 296 - 297, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 294+295: Η Ματζιντέ εγκαταλείπει στη μοίρα του τον Σαμπρί. Την τελευταία στιγμή, η Καντέρ που είναι στο δωμάτιο της Μεράλ, ακούει τη φωνή του ενώ αυτός απεγνωσμένα ζητάει βοήθεια και του δίνει το φάρμακό του. H Ντεφνέ προσπαθώντας να βρει την πραγματική της μητέρα, δίχως να το γνωρίζει πέφτει στα δίχτυα ενός κυκλώματος εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.

Η Ναζάν δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Ντεφνέ και τα κopiτσια και την κυριεύει πανικός. Είναι πλέον σίγουρη ότι η Ντεφνέ κινδυνεύει και πηγαίνει στην αστυνομία. Όταν βρίσκουν την Αλέινα εγκαταλελειμμένη στην άκρη ενός δρόμου οι φόβοι τους επαληθεύονται. Την ίδια στιγμή τα κopiτσια έχουν οδηγηθεί σ’ ένα πρόχειρο χειρουργείο δεμένα χειροπόδαρα. Έχουν αντιληφθεί  αυτό που τους περιμένει και μάταια προσπαθούν να πείσουν τους απαγωγείς. Με την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας τα κopiτσια απελευθερώνονται και τα μέλη του κυκλώματος συλλαμβάνονται.

Η Μεράλ βασανίζεται από τις ενοχές και τις τύψεις της. Έχει πέσει η ψυχολογία της και περνάει κρίση υστερίας. Η Καντέρ δεν ξέρει πώς να την χειριστεί. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει την παράξενη συμπεριφορά της φίλης της. Η Μεράλ είναι έξαλλη με την Καντέρ και της ζητά να μην είναι τόσο καλοπροαίρετη και αγαθή. Αποφασίζει να της πει την αλήθεια αλλά η ξαφνική εμφάνιση της Ζεχρά, την αποθαρρύνει για άλλη μια φορά. Ο Σαμπρί επιμένει να κάνει το τεστ DNA η Μεράλ. Η κοπέλα αρνείται επίμονα και προβάλει διάφορες δικαιολογίες.

Η Ματζιντέ υποψιάζεται πως η Μεράλ δεν είναι η αληθινή εγγονή του Σαμπρί. Γι’ αυτό αποφασίζει να κάνει το τεστ κρυφά από τη Μεράλ.  Η Μεράλ πηγαίνει στο κομμωτήριο με τη Ματζιντέ και τη Ζεχρά. Όταν η Ζεχρά βλέπει τη Ματζιντέ να παίρνει λίγες τρίχες από τα κομμένα μαλλιά της Μεράλ υποψιάζεται. Είναι σίγουρη ότι η Ματζιντέ θα τις χρησιμοποιήσει για το τεστ. Ενημερώνει τη Μεράλ κι η κοπέλα πανικοβάλλεται. Η Ζεχρά είναι αποφασισμένη να εμποδίσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Επεισόδια 296+297: Το δείγμα από το γενετικό υλικό πηγαίνει προς εξέταση. Η πρώτη που μαθαίνει το αποτέλεσμα είναι η Ματζιντέ.  Η απάντηση την απογοητεύει. Η Μεράλ είναι η πραγματική εγγονή του Σαντρί. Οφείλει να αποδεχτεί την αλήθεια κι εύχεται να συνεχίσει η Μεράλ να επιμένει ότι δε θέλει να πάρει το επίθετο του πατέρα της. Η Μεράλ προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της, ότι δεν αδικεί κανέναν ενώ συγχρόνως κάνει διάφορα δώρα στις φίλες της για να ξεπεράσει τις ενοχές της. Αποφασίζει να μιλήσει στη Φεριντέ, αλλά τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη.

Στο μεταξύ, η Νεριμάν πηγαίνει στο ψυχιατρείο να επισκεφτεί την Μπανού. Με την απόφασή της αυτή βάζει σε κίνδυνο τη δική της ζωή αλλά και της Καντέρ. Η Μπανού δεν παίρνει τα φάρμακά της και η κατάσταση της έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα. Πιστεύει ότι η Καντέρ ευθύνεται για το θάνατο της Ουμούτ και αποφασίζει να την εκδικηθεί. Στο οικοτροφείο παίρνουν μέτρα ασφαλείας, αλλά η Μπανού ήδη βρίσκεται στο κτίριο. Τα κopiτσια είναι αγχωμένα. Την επόμενη μέρα δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις.

Ενώ η Εϊλούλ και η Τζεμρέ είναι ψύχραιμες, εκνευρίζονται με την Καντέρ η οποία είναι αγχωμένη υπερβολικά. Η Μεράλ επιστρέφοντας σπίτι  βλέπει τη Χαρικά που ετοιμάζεται να φύγει με το αμάξι της και εκνευρίζεται. Πέφτει όμως στην παγίδα της Χαρικά και της Ματζιντέ και καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα. Η Ματζιντέ φροντίζει η περιπέτεια της Μεράλ να πάρει μεγαλύτερη διάσταση και στέλνει φίλους της δημοσιογράφους....

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ