Breaking News

Έπεσε «μαύρο» στο Mega στις 2 τα ξημερώματα... (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις 02:08 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018 έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο Mega, τη στιγμή που προβαλλόταν επεισόδιο των "Απαράδεκτων"...

O πρώτος, χρονολογικά, ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, που ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός του στις 20 Νοεμβρίου του 1989, αποτελεί παρελθόν από την οθόνη της τηλεόρασης.

Από το 2012 ήταν αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα και με διάφορες αντιπαραθέσεις με τράπεζες λόγω του δανεισμού του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την περικοπή των δελτίων ειδήσεων και των ζωντανών εκπομπών, προβάλλοντας επαναλήψεις, οι οποίες σημείωναν υψηλή τηλεθέαση.

Η εταιρεία Τηλέτυπος κατέθεσε στο ΕΣΡ αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή του σήματος του σταθμού και η ακρόαση έχει οριστεί για το μεσημέρι της Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2018.

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι συνδρομητικές πλατφόρμες (Vodafone, Cosmote, Nova) θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το πρόγραμμα του Mega, διότι το ΕΣΡ δεν ζήτησε από αυτές να το κατεβάσουν.

Η ανακοίνωση της Digea που ενημέρωνε για το «μαύρο» στο Mega ανέφερε: «H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας MEGA. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Το τελευταίο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στο Mega...


Το βράδυ της Παρασκευής οι εργαζόμενοι του Mega είχαν δημοσιεύσει ένα  συγκινητικό βίντεο, αποχαιρετώντας οριστικά τους τηλεθεατές του καναλιού.