Breaking News

Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι λίγο ακραίο αυτό που κλήθηκα να κάνω»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To νέο επεισόδιο της σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη «Έγκλημα και πάθos», θα έχει τίτλο «Η απαγωγή». Ένας επιτυχημένος κτηματομεσίτης, ο Λεωνίδας Ιωάννου, διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την Αλεξάνδρα Καλατζή (Στεφανία Γκουρνέλου), που καταλήγει στο θάνατο.

Τον κτηματομεσίτη υποδύεται ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος είπε στην «Espresso» και την Τεριάννα Παππά:

«Το μοιραίο πάθos που ζει το ζευγάρι και βρίσκει διέξοδο στα εpωτικά παιχνίδια θα οδηγήσει στο έγκλημα. Το επεισόδιο βασίζεται πολύ στις εpωτικές σκηνές κι αυτή ήταν η δυσκολία που συνάντησα στα γυρίσματα. Προσπαθήσαμε να αποδώσουμε τις σκηνές με ρεαλισμό... Ήταν αρκετά δύσκολο, λοιπόν, να προσπαθείς να μεταφέρεις το πάθos και να πείσεις σκηνοθέτη και θεατές.

Διάβασα όλη τη δικογραφία για να μπορέσω να πλησιάσω τον ρόλο. Βεβαίως, όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα, προσπαθώ να είμαι αμερόληπτος και να μην επηρεάζομαι από τη μια ή την άλλη πλευρά. Σίγουρα ήταν δύσκολο να υποδυθώ τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά ήταν από τις ωραιότερες καλλιτεχνικές στιγμές μου! Είχε τεράστιο ενδιαφέρον το να μπω στον τρόπο σκέψης του». 

Φοβάται την κριτική; «Η δουλειά μου δεν είναι να ακούω σχόλια. Εγώ προσπαθώ να αποδώσω τον χαρακτήρα όπως τον φαντάστηκε ο σκηνοθέτης. Για μένα δεν έχει σημασία αν ο ρόλος είναι ακραίος ή όχι. Ο ηθοποιός κάνει τέχνη, δεν κάνει κάτι για να προκαλέσει».

Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε η σύζυγος και συνάδελφός του Μαρία Κορινθίου, όταν την ενημέρωσε ότι θα υποδυθεί έναν βιτσιόzo άντρα σε ένα επεισόδιο με πολλές εpωτικές σκηνές, απάντησε λακωνικά: «Το μόνο που της είπα είναι ότι είναι λίγο ακραίο αυτό που κλήθηκα να κάνω».

Πηγή: Espresso