Breaking News

Η αιτία της συναισθηματικής κατάρρευσης της Selena Gomez (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Selena Gomez είχε συγκλονίσει τους θαυμαστές της, όταν αποκάλυψε ότι έκανε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού, με δότρια τη φίλη της Francia Raisa.

Τον Φεβρουάριο του 2018 επιβεβαιώθηκε ότι η όμορφη τραγουδίστρια επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της Justin Bieber, μετά τον χωρισμό της με τον  Καναδό τραγουδιστή The Weeknd.

Τον Μάρτιο έγινε γνωστό ότι χώρισε με τον Bieber, με τις πληροφορίες να αναφέρουν τότε ότι η κύρια αιτία ήταν η στάση της μητέρας της.

Τον Σεπτέμβριο ο Justin Bieber ξάφνιασε τους πάντες, καθώς φέρεται να παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την νέα αγαπημένη του Hailey Baldwin, μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους.

Ο γάμος του Bieber "γκρέμισε" συναισθηματικά τη Selena Gomez, σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα του People.

Την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι η τραγουδίστρια υπέστη "κρίση πανικού" κατά τη διάρκεια της δεύτερης παραμονής της στο νοσοκομείο για διάστημα λίγων εβδομάδων.

Η 26χρονη δίνει μάχη με την κατάθλιψη, μετά τη μεταμόσχευση νεφρού και ο γάμος του Bieber φέρεται να επιβάρυνε την κατάστασή της.

«Η Selena είναι ευαίσθητη, επειδή είχε πολλούς "ιατρικούς αγώνες" και ο γρήγορος γάμος του Justin  τη "χτύπησε" σκληρά» αποκάλυψε μια πηγή στο People.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται επί του παρόντος για θεραπεία σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας, που βρίσκεται στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Πηγή είπε στο People ότι ««Η Selena παίρνει τη βοήθεια που χρειάζεται και αισθάνεται πλέον καλύτερα», ενώ πρόσθεσε ότι ο Justin στεναχωριέται και αισθάνεται άσχημα και ένοχος με την κατάστασή της.

«Θέλει αληθινά να είναι ευτυχισμένη και είναι αναστατωμένος που ξέρει ότι αγωνίζεται για θέματα υγείας» είπε χαρακτηριστικά.

Πριν λίγες ημέρες ο Bieber ξέσπασε σε κλάματα, τη στιγμή που ήταν στο αυτοκίνητο με την Hailey Baldwin. Ήταν η μέρα που πληροφορήθηκε τα άσχημα νέα για τη νοσηλεία της Selena.