Breaking News

Κρήτη: Η εστεμμένη καλλονή μίλησε για τη μητέρα της που δολοφονήθηκε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει την κοινωνία της Κρήτης - και όχι μόνο - η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο, στην περιοχή των Δειλινών.

Η 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη μαχαιρώθηκε θανάσιμα από το χέρι του 60χρονου πρώην κουνιάδου της, έξω από την καφετέρια όπου εργαζόταν.

Ένα από τα παιδιά της, η Κωνσταντίνα Παγάνη, είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της Ms Transcontinental International.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη, σήμερα (10.10.2018.) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, ο 60χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το πρωί, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα την 53χρονη. Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.»

Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη απέκτησε δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο και άλλα δύο από τον δεύτερο, όπως είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η εστεμμένη κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία τόνισε:

«Την κύρια αιτία της δολοφονίας δεν την ξέρω ακριβώς. Το μόνο που ξέρω είναι ότι εδώ και λίγο καιρό, τον τελευταίο μήνα, ο θείος δεν ήταν πάρα πολύ καλά και μάλωνε συνέχεια με τη μητέρα μου. Ήταν άνεργος. Η αδελφή μου τον φιλοξενούσε τα τελευταία τρία χρόνια στο σπίτι της. Τον συντηρούσε βιοποριστικά. 

Εμείς είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον θείο, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Μέχρι που τον τελευταίο μήνα είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα - θα έλεγα εγώ - και είχε προστριβές με τη μητέρα μου, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Ώσπου σήμερα το πρωί μου είπαν ότι ο θείος μου μαχαίρωσε τη μητέρα μου στην οικογενειακή μας επιχείρηση

Η μητέρα μου ήταν πολύ δυναμικός χαρακτήρας, Με είχε βοηθήσει πάρα πολύ σε ότι έχω κάνει στη ζωή μου. Και με τα καλλιστεία και με τους διαγωνισμούς. Μας στήριζε, είχε μεγαλώσει μόνη της, ήταν η ψυχή της οικογένειας».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή "Μαζί σου" του ΣΚΑΪ.