Breaking News

Ξέσπασμα Ουγγαρέζου: «Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Καπουτζίδη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή το τραγούδι του 15χρονου Γιώργου Θωμόπουλου στο χθεσινό "Ελλάδα έχεις ταλέντο",  ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε, μεταξύ άλλων, για το bullying:

«Ήρθες εδώ και είπες ένα τραγούδι για το bullying, το οποίο γίνεται στο σχολείο και που το έχουμε λίγο σαν λεξούλα και δεν το έχουμε αναλύσει ποτέ. Και έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν γονείς, οι οποίοι ντρέπονται επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό ή επειδή το παιδί τους είναι γκέι, επειδή το αγόpι τους είναι θηλυπpεπέs ή το κopiτσι τους είναι πιο ανδροπρεπές. Ντρέπονται, δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο... Και ήθελα να ήξερα, οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούν bullying στα αδύναμα παιδιά, δεν ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται...»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε σήμερα στο Πρωινό, φέρνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα... κόντρες από το παρελθόν:

«Αυτό, λοιπόν, που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη, μέσα από την έντονη προσωπικότητά του ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε...

Έχω κάνει Ougachallenge με τον Γιώργο Γεωργίου. Μπορεί να είχαν ένα δικό τους θέμα παλιό, δεν με αφορά. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος Γεωργίου να πει σε εμένα οτιδήποτε και αν εκτροχιαζόταν εγώ δεν θα το έβγαζα. Αλλά δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος και έπεσαν πέντε μηνύματα, ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε μένα. Όταν εξαρτάται η θέση κάποιου από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς αυτή τη δύναμη; 

Κινδύνευσα εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη».

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά ξαφνιάστηκε από τα λεγόμενα του συνεργάτη της, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν σχέση με τις χθεσινές δηλώσεις του Καπουτζίδη.

Δείτε στο 1ο βίντεο όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό και στο 2ο το σχετικό απόσπασμα από το "Ελλάδα έχεις ταλέντο".