Breaking News

Νικολέττα Ράλλη: «Ταράχτηκα με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Μαυρίδης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον καναπέ του DOT κάθισε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ εξήγησε ότι δεν θέλει να συγκατοικήσει αν δεν παντρευτεί.

Αναφερόμενη στην κοινή τους φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε ο παρουσιαστής και tattoo artist, που τους δείχνει να φιλιούνται πάνω στα βράχια, δήλωσε:

«Ταράχτηκα με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος. Με είχε ρωτήσει για τη φωτογραφία, όχι για να την τραβήξουμε, για να τη βάλει στο Instagram. Μου λέει "Αγάπη μου, λέω να βάλω μια φωτογραφία μας στο Instagram". Του λέω "Εσύ θα βάλεις φωτογραφία μας στο Instagram;". Και μου λέει "Μα... είναι τόσο ωραία" και του λέω "Ποια λες;"... γιατί έχουμε πάρα πολλές. 

Λέει "Δεν θα σου πω, θα είναι έκπληξη". Και κάποια στιγμή αρχίζει να χτυπάει το σταθερό μου, το κινητό μου και μηνύματα. Και λέω τι έγινε; 

Ένιωθα ότι είναι κάτι καλό, ήταν και αργά τη νύχτα, δεν ανησύχησα... και λέω "Θεέ μου, θα σε σκοτώσω". Ήταν ωραία φωτογραφία και θυμάμαι εκείνη τη μέρα στις διακοπές μας».

«Με εξέθεσε ξεκάθαρα, πρέπει να με πάρει» είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Είμαστε πολύ καλά και πολύ δεμένοι σε άλλους τομείς. Και να μην τον παντρευτώ ποτέ και να μην κάνουμε ποτέ παιδιά, είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. 

Υπήρξε μία πλύση  εγκεφάλου από μία φίλη μου για να δω εpωτικά τον Γιώργο. Αν δεν το ξεκίναγε ο Γιώργος, δεν θα το έκανα εγώ. Με φλέρταρε έντονα στην εκπομπή, με έκανε να θέλω να πεθάνω».

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.