Breaking News

Nomads - Η συγκίνηση της Τόνιας Σολανάκη: «Νιώθω χάλια... » (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τόνια Σολανάκη για δεύτερη φορά καλείται να διεκδικήσει την παραμονή της στο Nomads. Την προηγούμενη Κυριακή είχε χάσει στο αγώνισμα, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό την κράτησε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Αννίτα Ναθαναήλ...

Σήμερα το βράδυ καλείται να αντιμετωπίσει την Τραϊάνα Ανανία και τον Άλεξ Καββαδία. Οι δύο ηττημένοι θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Η Τόνια Σολανάκη επελέγη ως μονομάχος από τον αρχηγό της ομάδας, Γρηγόρη Μόργκαν, μετά την ήττα των Λεμούριων στο αγώνισμα των αρχηγών...

Η πρωταθλήτρια υδατοσφαίρισης είπε συγκινημένη στο Σάββα Πούμπουρα:

«Νιώθω χάλια... Δεν μου αρέσει να στεναχωριέμαι... Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μια αρένα μπροστά μου. Έχω εννιά ανθρώπους, που πρέπει να δείξω μέσα σε δύο εβδομάδες ποια είμαι, τι μπορώ να καταφέρω και να τους δείξω ότι δεν ξέρουν τι μπορώ να καταφέρω. 

Θα πάω και θα προσπαθήσω να κερδίσω την ασυλία, έχοντας εσωτερική δύναμη και πίστη στον εαυτό μου. Θεωρώ ότι αν τους αποδείξω ότι ακόμα μια φορά έχω αγωνιστεί πολύ καλά στο στίβο μάχης κι έχω κερδίσει την ασυλία, ίσως μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ομάδα, αθλητικά τουλάχιστον. 

Νιώθω ότι δεν με έχουν μετρήσει σωστά, ούτε αθλητικά, ούτε σαν άνθρωπο. Αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να τους κατηγορήσω, γιατί κι εγώ ίσως τους έχω μετρήσει λάθος...».