Breaking News

Οριστικά τέλος από το «Καλημέρα Ελλάδα» η Μπάγια Αντωνοπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ένταση μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Μπάγιας Αντωνοπούλου, η δεύτερη αποτελεί οριστικά παρελθόν από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Τη Δευτέρα η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε πει στο Happy Day: «Αύριο (Τρίτη) είναι να επιστρέψει στην εκπομπή. Εάν δεν επιστρέψει στην δουλειά της μέχρι αύριο, θα λήξει η συνεργασία της. Είναι αποφασισμένοι από το κανάλι ότι σε περίπτωση που δεν επιστρέψει θα κάνουν αποδεκτή την παραίτησή της».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν επέστρεψε ποτέ και η λήξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη θεωρείται πλέον βέβαιη, τόνισε σήμερα η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, προσθέτοντας:

«Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα παραμείνει τελικά ή όχι στον ANT1. Στο κανάλι προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Δεν σου απαντά κανείς για το τι πρόκειται να συμβεί με τη Μπάγια  Αντωνοπούλου, αν θα βρεθεί κάποια μέση λύση να μεταπηδήσει σε κάποια άλλη εκπομπή ή στο δελτίο ειδήσεων. 

Η ίδια δεν μιλάει... δεν σηκώνει το τηλέφωνο, δεν απαντάει σε μηνύματα, κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους. Δεν μίλησε ποτέ για το γεγονός αυτό και δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Ψάχνουν στο κανάλι μία λύση για το αν θα παραμείνει ή όχι.»