Breaking News

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μπάγια Αντωνοπούλου απουσίασε για τρίτη μέρα από το "Καλημέρα Ελλάδα", με τις φήμες να κάνουν λόγο για ένταση ανάμεσα στην ίδια και στο Γιώργο Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μπάγια ενοχλήθηκε μετά τις έντονες παρατηρήσεις που τις έκανε ο δημοσιογράφος.

Σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στην εκπομπή:

«Λείπει η Μπάγια μας. Να δώσουμε ορισμένες εξηγήσεις για τα διάφορα που ακούγονται. Είμαστε μία οικογένεια, που μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ή και να μην υπάρχουν. Δεν μας αφορούν όσα ακούγονται.

Η Μπάγια είχε μία φοβερά πετυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μία φοβερή πίεση. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια μία εβδομάδα, Δεν είναι μόνο ο Ρογκάκος... αν δεν ήταν η Μπάγια δεν θα τα έφερναν βόλτα.

Έτσι, θα λείπει για λίγες ημέρες, μετά από μία μικρή αδιαθεσία, που συνοδεύεται και από την άδεια της. Την επόμενη εβδομάδα εδώ είμαστε.

Είμαστε μία μικρή και ευτυχισμένη οικογένεια. Ακόμα κι αν έχουμε μικρές εντάσεις, ξέρουμε να τις ξεπερνάμε με τον τρόπο μας.

Η πραγματικότητα είναι ότι το κopιτσάκι μας είναι σε άδεια και της ευχόμαστε όταν γυρίσει να είναι ανανεωμένη και δυνατή.»