Breaking News

Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό Λεωνίδα Καλφαγιάννη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοβαρό ατύχημα είχε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, που ευτυχώς, όμως, είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου του ΚΑΤ, καθώς έσπασε τα δυο του πόδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TheCaller.gr το ένα πόδι του αγαπημένου ηθοποιού - που έχει τις αισθήσεις του - είναι σπασμένο στο μηρό και το άλλο στο γόνατο και την κνήμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheCaller, που επικοινώνησε με τον πατέρα του, το ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πανόρμου, στο κέντρο της Αθήνας. Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πήγαινε σε γύρισμα, όταν προπορευόμενα από αυτόν οχήματα σταμάτησαν απότομα κι εκείνος συγκρούστηκε με τη μηχανή του... Ευτυχώς φορούσε κράνος και τα χειρότερα αποφεύχθησαν.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Open «Για Πάντα Παιδιά», μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα, τη Τζένη Θεωνά, το Νίκο Πουρσανίδη και την Έλενα Ασημακοπούλου.

«Αυτή τη στιγμή μάλλον βρίσκεται στο χειρουργείο για να αποκατασταθούν οι βλάβες και τα κατάγματα» είπε αργότερα στην εκπομπή "Τι λέει;" ο Γρηγόρης Γκουντάρας.