Breaking News

Το Τατουάζ: Επεισόδια 51 - 52 - 53 - 54, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 29/10/18 - Επεισόδιο 51: Ο Τόνυ κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να πείσει την Τατιάνα ότι έχει «καθαρίσει» απ’ τα ναρκωτικά και την παρακαλεί να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Η Τατιάνα επιμένει ότι δεν του έχει πλέον εμπιστοσύνη και σε μια στιγμή αδυναμίας του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος, χωρίς όμως να πείθεται να γυρίσει κοντά του.

Η οικογένεια Μελά ανακοινώνει στον Παρασχάκη ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να του παραδοθεί το μωρό, αλλά με την παράκληση να τους το αφήσει λίγες μέρες ακόμα. Ο Μάριος αποκαλύπτει στη Βέρα ότι ο Θεοχάρης με την Αμαλία πήγαν σε δικηγόρο. Στο μεταξύ, ο Νικόλας βρίσκεται στο Μιλάνο και προσπαθεί να πάρει πληροφορίες από ένα πολύ επικίνδυνο κύκλωμα. Η Ελένη είναι έτοιμη να φύγει με τον Φίλιππο στο Παρίσι, έχοντας συνεχώς τον φόβο μην ανακαλύψει ο Ορφέας το ψέμα της και οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα..

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 51, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Δευτέρα 29/10/18 - Επεισόδιο 52:  Η Τατιάνα δεν καταφέρνει να αντισταθεί στον έpωτά της για τον Τόνυ κι έτσι τον συγχωρεί για μια ακόμη φορά, με την προϋπόθεση πως δεν θα της ξαναπεί ψέματα. Ο Σέκερης στριμώχνει τον Αντρέα κι απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τον παρελθόν του. Ο Νικόλας συλλέγει πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος της παιδικήs πopvoγραφiαs στην Ελλάδα. Η Ελένη με την Αφροδίτη φεύγουν για το δήθεν ταξίδι τους στο Παρίσι, ενώ ο Ορφέας βρίσκει την ευκαιρία να θυμηθεί τον παλιό κακό του εαυτό. Η Όλγα βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στις φυλακές.

Η Μίνα επισκέπτεται τη Μάρθα στην Αίγινα και μια φιλία αρχίζει να ανθίζει ανάμεσά τους. Η Άννα με τον Στέφανο ετοιμάζονται να φύγουν για το Λονδίνο, όμως η σκέψη του Στέφανου είναι συνεχώς στην Όλγα. Η Μαργκώ προειδοποιεί τον Τόνυ να έχει τον νου του, καθώς ο Στρατηγός έχει άγριες διαθέσεις και τον έχει ακόμα στο στόχαστρο. Ενώ η Ελένη απολαμβάνει τον παράνομο έpωτά της με τον Φίλιππο στο Παρίσι, ο Ορφέας βάζει στόχο ένα ακόμα θύμα. Ο Θεοχάρης με την βοήθεια του Μάριου, κάνει μια απροσδόκητη έκπληξη στη Βέρα...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 52, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 30/10/18 - Επεισόδιο 53: Η  Τατιάνα και ο Τόνυ απολαμβάνουν την επανασύνδεσή τους, αγνοώντας ότι βρίσκονται υπό παρακολούθηση, ενώ η Μαργκώ προειδοποιεί τον Στρατηγό να μην πειράξει το μωρό της Τατιάνας. Ο Πέτρος αιφνιδιάζει τη Μαργκώ όταν της ζητάει να συγκατοικήσουν. Η Βάσω απολογείται στην Όλγα για την συμπεριφορά της στο παρελθόν κι αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τα όσα έγιναν μεταξύ τους. Η Αφροδίτη και η Ελένη αρχίζουν τα ψέματα προκειμένου να καλύψουν το ταξίδι στο Παρίσι. Η Άννα πάει στο Λονδίνο με τον Στέφανο και μαθαίνει πως ο Θεοχάρης έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή του, γεγονός που την αιφνιδιάζει.

Ο Στέφανος πέφτει τυχαία πάνω στη Νικόλ και τα αίματα δεν θα αργήσουν να ανάψουν. Ο Νικόλας προσπαθεί να απολογηθεί στην Αθηνά, αλλά διαλέγει τους λάθος τρόπους ενώ παράλληλα συλλέγει πληροφορίες για τον Δούκα και το κύκλωμα παιδικήs πopvoγραφiαs. Η Μίνα συμβουλεύει την Χριστίνα για το πως να προσεγγίσει τον ήρωα στο νέο βιβλίο που θα γράψει κι αποφασίζουν να βασιστούν στο προφίλ του σήριαλ κίλερ, ενώ η Τατιάνα εντοπίζει την δολοφονημένη Σύλια. Ο Αλέξανδρος συνειδητοποιεί πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 53, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 30/10/18 - Επεισόδιο 54: Ο Αλέξανδρος μόλις έχει ανακαλύψει ότι η Αφροδίτη είναι στην Αθήνα και είναι έξαλλος με τις αδερφές του για το ψέμα που είπαν. Στριμώχνει την Αφροδίτη και την πιέζει να του πει την αλήθεια. Ο Νικόλας, που βρίσκεται ακόμα στο Μιλάνο, καταφέρνει να «ψαρέψει» περισσότερες πληροφορίες για το κύκλωμα της παιδικήs πopvoγραφiαs στην Ελλάδα κι αυτά που μαθαίνει τον αφήνουν άναυδο. Στο μεταξύ ο Τόνυ με την Τατιάνα προσπαθούν να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους και να ξεπεράσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος, ενώ η Μαργκώ δεν παραιτείται απ’ την προσπάθεια να πλησιάσει ξανά τον γιο της.

Παράλληλα, ο Σέκερης με την Τατιάνα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τον αριθμό που χάραξε στο τελευταίο θύμα του ο «Γενάρης». Στο Λονδίνο, μια συνάντηση της Άννας με τη Νικόλ, θα σημάνει το τέλος της φιλίας τους, καθώς θα ειπωθούν πολύ σκληρά λόγια κι από τις δύο πλευρές. Μια απρόσμενη συνομιλία του Πέτρου, θα αποκαλύψει ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος του και τι προσπαθεί να πετύχει μέσα από τη σχέση του με τη Μαργκώ...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 54, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Το Τατουάζ" πατήστε ΕΔΩ