Breaking News

Βάλαρης για απομάκρυνση Ζησάκη από «Mαριχoυάvα Stop» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Mαριχoυάvα STOP!» είχε ανεβεί το 1971 στο θέατρο «Μπουρνέλη», σε κείμενο-σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου. 

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το θεατρικό  μιούζικαλ, όπου η Ζωή Λάσκαρη έκανε το ντεμπούτο της στην σκηνή, το «Mαριχoυάvα STOP» διασκευάστηκε σε κινηματογραφικό μιούζικαλ από την Φίνος Φιλμ και γνώρισε αντάξια επιτυχία.

Σαράντα επτά χρόνια μετά, ο Γιώργος Βάλαρης διασκευάζει, σκηνοθετεί και αναβιώνει την πολυσυζητημένη και αγαπημένη ταινία. Η παράσταση θα ανεβεί στη σκηνή του Gazi Theater από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου.

Ερωτηματικά προκάλεσε η ξαφνική απομάκρυνση από την παράσταση του Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος, μετά το «Σόι σου», συμμετέχει στη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό». Τη θέση του πήρε ο Άρης Μακρής.

O Γιώργος Βάλαρης δήλωσε μπροστά στην κάμερα:

«Ο Άρης Μακρής ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι πολύ αγαπημένο και πολύ ταλαντούχο παιδί, απλά δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία μας γιατί υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες, λόγω ωραρίου. Ουσιαστικά ήταν ο μόνος στην παράσταση που είχε γυρίσματα. 

Μετά την απομάκρυνση - δεν την λέω κακότροπα την απομάκρυνση - με πολύ αγάπη του το πρότεινα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Εγώ αποφασίζω, ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης».