Breaking News

DOT: Οι καλεσμένοι σήμερα και την Κυριακή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
DOT με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: Πρόσωπα, συναντήσεις, συνταγές, σχέσεις, ομορφιά και μόδα στο DOT το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις 17.20, στον ΣΚΑΪ...

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου η Μαρία Μπακοδήμου μιλάει, στη Νάνσυ και τον Θανάση, για τη ζωή της στην Κωνσταντινούπολη και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει. Στη συνέχεια, εξηγεί γιατί δεν συνεργάζεται πλέον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και παραδέχεται τα λάθη που έκανε στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Ακόμη, η Μαριέττα Χρουσαλά, μετά από πολύ καιρό, μιλάει αποκλειστικά στο DOT. για όλα αυτά που την κάνουν ευτυχισμένη. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μας δίνει «τζάμπα συμβουλές» ζωής στην ομώνυμη ενότητα. Η εκπομπή "συναντά" τους celebrities στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» και "περνά" μια μέρα με την Ευαγγελία Τσιορλίδα. Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ένα ιδιαίτερο κέικ και μαθαίνουμε πώς να συνδυάζουμε την τάση του φετινού χειμώνα, τα καρό print.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο Κώστας Κόκλας περιγράφει όσα θυμάται από το καρδιακό επεισόδιο που έπαθε πάνω στη σκηνή. Στη συνέχεια, μιλάει για τη σχέση του με τον γιο του, τις γυναίκες της ζωής του και τα 30 χρόνια καριέρας του.

Ακόμη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μεταμορφώνεται σε 70’s ντίβα για τον ρόλο της στο «Μαριχουάνα Στοπ» και απαντάει για τη σύγκριση με τη Ζωή Λάσκαρη. Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μια ξεχωριστή τάρτα με αχλάδι και η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί πώς θα βρεις τις ισορροπίες σου αν μετακομίζεις στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό σου. Τι πιστεύουν οι άντρες για τα oversized ρούχα; Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μάς δείχνει πως να φτιάξουμε μόνοι μας μια ιδιαίτερη ξύλινη κάβα για το σαλόνι μας.

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου