Breaking News

Ελεύθερη Σχέση: Επεισόδια 13 - 14 - 15

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 13: Όταν η Eλπίδα (Ελένη Βαϊτσου) πιάνει την Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) στο σπίτι του Αλέξη (Ιωάννης Παπαζήσης), ο Αλέξης προσπαθεί να θολώσει τα νερά, όμως στο μυαλό της Ελπίδας γεννώνται υποψίες. Η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη) συνεχίζει την εpωτική της σχέση και με τον Νίκο (Παύλος Χαϊκάλης) και με τον Λουκά, ανήμπορη να διαλέξει ανάμεσα σε πατέρα και γιο, όμως η πρώτη καταιγίδα σ’ αυτό το εpωτικό τρίγωνο ξεσπάει όταν ένας μεθυσμένος πελάτης στο μπαρ την αναγνωρίζει απ’ την παλιά της δουλειά και ο Λουκάς (Στέλιος Νιάκαρης) πλακώνεται μαζί του, κινδυνεύοντας με απόλυση απ’ τον Μάνο...

Η Έρση (Σύλβια Δελικούρα), η αδερφή της Βάσως που ήρθε να βοηθήσει στις ετοιμασίες του γάμου, παρακούει μια συζήτηση του Στέργιου (Γεράσιμος Γεννατάς) και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο μέλλων γαμπρός απατάει την αδερφή της (Άννα Μενενάκου). Η Μαρίνα (Χριστίνα Στεφανίδη) ζηλεύει την σχέση της Γαβριέλας με τον Λουκά και την κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται τον έpωτα του για να έχει καλύτερη μεταχείριση στις δουλειές του μπαρ. Ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) συνεχίζει να φιλοξενεί την Ρούλα (Μυριέλλα Κουρεντή) σπίτι του αλλά τους είναι όλο και πιο δύσκολο να κρατήσουν την σχέση τους φιλική, ιδίως όταν εκείνος αρχίζει να την βλέπει σε εpωτικά όνειρα στον ύπνο του.

Η Αναστασία πείθει την Ελπίδα να δοκιμάσει ένα one night stand στα πλαίσια της ελεύθερης σχέσης της με τον Αλέξη, όμως ο άντρας που θα διαλέξει θα είναι μεγάλη έκπληξη. Ο Νίκος συγχύζεται όταν η Φωφώ (Λουκία Παπαδάκη) του κουβαλάει τον εpαστή της στο σπίτι, πράγμα που θα κάνει την συγκατοίκηση τους για χάρη της προεκλογικής εκστρατείας ακόμα πιο δύσκολη και ταραχώδη. Τέλος, η αναζήτηση του Περικλή (Γιώργος Γραμματικός) για την Μαργαρίτα, τον χαμένο νεανικό του έpωτα, γίνεται αντικείμενο πανελλήνιου ενδιαφέροντος όταν το θέμα το βγάζει στη δημοσιότητα μια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Θα καταλάβει η Ελπίδα την κρυφή σχέση του Αλέξη και της Κλαίρης όταν την βρίσκει σπίτι του; Θα καταφέρει ο Μάνος να κρατήσει την σχέση του με την Ρούλα φιλική; Θα μπορέσει η Γαβριέλα να κρατήσει το μυστικό της παλιάς της δουλειάς απ’ τον Λουκά; Θα απολύσει ο Μάνος τον Λουκά απ’ το Freud; Θα πετύχει το σχέδιο της Πέπης και του Φίλιππου (Σπύρος Πούλης) για να δει η Κλαίρη τον Μάνο και την Ρούλα; Θα καταλάβει η Έρση ότι ο Στέργιος απατάει την Βάσω κατά συρροή; Θα δεχτεί ο Νίκος την απαίτηση της Φωφώς να μένει και ο εpαστής της στο σπίτι; Με ποιον χαρακτήρα της σειράς θα κάνει one nίght stand η Ελπίδα; Θα κάνει όντως ρεζίλι ο Περικλής την οικογένεια τους με την επικοινωνία του στην τηλεοπτική εκπομπή, όπως φοβάται η Αντωνία; Και είναι πράγματι η Μαργαρίτα η μυστηριώδης γυναίκα που ακούει την έκκληση του Περικλή στην τηλεόραση;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 13)

Επεισόδιο 14: Αγχωμένη για την ραδιοφωνική συνέντευξη που έχει κλείσει, η Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) θα δει τον χειρότερο της εφιάλτη να γίνεται πραγματικότητα όταν δέχεται την πρόσκληση του Φίλιππου (Σπύρος Πούλης) για μια βόλτα στο πάρκο. Βλέπει τον Μάνο με την Ρούλα που έχουν πάει βόλτα τον Ιάσονα και όταν συνειδητοποιεί ότι η Ρούλα μένει στο σπίτι του Μάνου, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Όταν η Βάσω(Αννα Μενενάκου) δεν δέχεται τις κατηγορίες της αδερφής της (Σύλβια Δελικούρα) ότι ο Στέργιος την απατάει, η Ερση την πείθει να δοκιμάσουν ένα σχέδιο για να τσεκάρουν την αφοσίωση του Στέργιου (Γεράσιμος Γεννατάς).

Ο Νίκος (Παύλος Χαϊκάλης) εpωτεύεται όλο και πιο πολύ την Γαβριέλα (Νίκη Λάμη), την ίδια ώρα που εκείνη περνάει έντονες εpωτικές στιγμές στην αγκαλιά του γιου του (Στέλιος Νιάκαρης). Η Αντωνία (Ντίνα Αβαγιανού) σοκάρεται από τις ελευθέριες συμπεριφορές της Ρούλας μέσα στο σπίτι και ζητάει απ’ τον Μάνο (Μάριο Αθανασίου) να την διώξει απ’ το σπίτι τους ενώ ο Περικλής απογοητεύεται και αποφασίζει να σταματήσει να ψάχνει την Μαργαρίτα. Στο Freud όλα είναι έτοιμα για το πρώτο live της Ρούλας, την ίδια ώρα που η Κλαίρη ετοιμάζεται για μια σημαντική ραδιοφωνική συνέντευξη και ο Φίλιππος και η Πέπη αποφασίζουν να περάσουν στο επόμενο και πιο επικίνδυνο κομμάτι του σχεδίου τους: και συγκεκριμένα να δείξουν το κινητό της Κλαίρης στην Ελπίδα.

Πως θα αντιδράσει η Κλαίρη στην συνάντηση της με τον Μάνο και την Ρούλα, και θα υπάρξουν πολλά θύματα; Θα καταφέρει η Έρση να πιάσει τον Στέργιο στα πράσα με γκόμεvα και να αποκαλύψει στην αδερφή της την αλήθεια για τον άντρα που θέλει να παντρευτεί; Θα πείσει η Αντωνία τον Μάνο να διώξει την Ρούλα απ’ το σπίτι τους; Θα τα πάει καλά η Κλαίρη στην πρώτη της ραδιοφωνική συνέντευξη; Και θα δει η Ελπίδα τα μηνύματα του Αλέξη στο κινητό της Κλαίρης;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 14)

Επεισόδιο 15: Η χειρότερη μέρα της ζωής της Κλαίρης είναι εδώ. Η κατακραυγή για το σκάνδαλο είναι συντριπτική, ενώ κινδυνεύει πια με διαγραφή απ’ τον Σύλλογο μετά τις ψεύτικες κατηγορίες της Ελπίδας. Ο Μάνος δεν θέλει ούτε να την δει και η οικογένεια και οι φίλοι της κάνουν ό,τι καλύτερο για να σταθούν στο πλευρό της, στις δύσκολες ώρες που περνάει. Παράλληλα, η Φωφώ (Λουκία Παπαδάκη) πιάνει την Γαβριέλα στα πράσα με τον Νίκο (Παύλος Χαικάλης), που αποφασίζει να συστήσει την εpωμένη του στη γυναίκα του, αποκαλύπτοντας τη σχέση του με την Γαβριέλα.

Ο Στέργιος (Γεράσιμος Γεννατάς) είναι σε αναμμένα καρφιά, τρομοκρατημένος ότι το τελευταίο one night stand του θα πει όλη την αλήθεια στην Βάσω (Άννα Μενενάκου) και η διπλή ζωή του τελικά θα αποκαλυφθεί. Ο Φίλιππος (Σπύρος Πούλης) αισθάνεται ενοχές για την συμμετοχή του στην καταστροφή της Κλαίρης, όμως η Πέπη (Στέλλα Κοσμοπούλου) τον πιέζει να κάνουν ακόμα περισσότερες δολοπλοκίες για να χωρίσουν τον Μάνο και την Κλαίρη.

Η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη) προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον Νίκο όμως ο έpωτας του δεν της αφήνει επιλογή, ενώ οι κίνδυνοι να μάθουν την αλήθεια πατέρας και γιος αυξάνονται συνέχεια. Ο Περικλής (Γιώργος Γραμματικός) δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια μυστηριώδη γυναίκα (Σοφία Μυρμηγκίδου) που ίσως και να είναι η Μαργαρίτα. Και σα να μην έφταναν στην Κλαίρη όλα όσα έχουν πάει άσχημα στην χειρότερη μέρα της ζωής της, δέχεται και επίσκεψη απο την πεθερά της (Ντίνα Αβαγιανού), που είναι εκεί για να την βάλει στην θέση της μια και καλή. Και ο Μάνος κάνει έναν απρόσμενο καινούριο φίλο...

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στο Open (Επεισόδιο 15)



Για την αρχική σελίδα "Ελεύθερη Σχέση" πατήστε ΕΔΩ