Breaking News

Ελεύθερη Σχέση: Επεισόδια 7 - 8 - 9

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 7: Το σκουλαρίκι της Κλαίρης (Δήμητρα Ματσούκα) δημιουργεί θύελλα αντιδράσεων από την Ελπίδα (Ελένη Βαΐτσου), που απαιτεί από τον Αλέξη να τής αποκαλύψει σε ποιαν ανήκει, χωρίς να υποψιάζεται ότι ανήκει στην ψυχοθεραπεύτρια της. Την ίδια ώρα ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) αρχίζει να ανησυχεί για το πώς η εpωτική του συνεύρεση με την Πέπη θα επηρεάσει την συνεργασία τους στο μπαρ, καθώς και για το πώς θα κρύψει τα σημάδια απ’ το ξύλο που του έδωσε στην διάρκεια του εpωτικού τους πάθoυs.

Ενώ ο Νίκος (Παύλος Χαϊκάλης) εpωτεύεται όλο και πιο παράφορα την Γαβριέλα (Νίκη Λάμη), εκείνη παθαίνει σοκ όταν ανακαλύπτει ότι ο Νίκος είναι πατέρας του Λουκά (Στέλιος Νιάκαρης), ο οποίος την πιέζει να βγουν το ραντεβού που του υποσχέθηκε. Η Μαρίνα (Χριστίνα Στεφανίδη) εξακολουθεί να τριγυρνά ημiγuμvη μες στο σπίτι, δοκιμάζοντας την εγκράτεια του Τζώννη (Ζήσης Ρούμπος), το αρνητικό άρθρο της Αναστασίας για τον Νίκο προκαλεί τα αντίποινα του Στέργιου (Γεράσιμος Γεννατάς) και η Βάσω ανακαλύπτει έναν λογαριασμό από την γκαρσονιέρα του Στέργιου.

Η Μαρίνα πιάνει δουλειά στο μπαρ, ο Μάνος μαθαίνει ότι η πρώην του, η Ρούλα (Μυριέλλα Κουρεντή), είναι στην Αθήνα για μία παράσταση και όταν η Ελπίδα δέχεται την πρόταση του Αλέξη για ελεύθερη σχέση, εκείνος αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά την Κλαίρη. Θα καταφέρει η Κλαίρη να αντισταθεί στην έλξη της για τον σύντροφο της ασθενούς της; Θα καταλάβει η Ελπίδα ότι το ενοχοποιητικό σκουλαρίκι είναι της ψυχολόγου της; Θα καταφέρει ο Μάνος να κρατήσει την σχέση του με την Πέπη σε επαγγελματικά πλαίσια πριν φάει κι άλλο ξύλο; Θα μπορέσει ο Τζώννης να συγκρατήσει τις ορμές του για την Μαρίνα τώρα που θα την βλέπει και στο μπαρ; Θα ανακαλύψει η Βάσω την γκαρσονιέρα του Στέργιου; Και τι θα κάνει η Γαβριέλα όταν συνειδητοποιήσει ότι βγαίνει ταυτόχρονα με πατέρα και γιο;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 7)

Επεισόδιο 8: Ο Μάνος πηγαίνει να βρει την Ρούλα (Μυριέλλα Κουρεντή), τη μόνη σοβαρή σχέση που είχε πριν την Κλαίρη, ενώ η Φωφώ (Λουκία Παπαδάκη) προσπαθεί να κρύψει τον εpαστή της, Χοσέ, όταν η Κλαίρη της κάνει μια αιφνίδια επίσκεψη στο σπίτι. Η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη) ζητάει από τον Στέργιο να σταματήσει τις συναντήσεις της με τον Νίκο πριν βρεθούν μπλεγμένοι, εκείνος όμως επιμένει να συνεχίσει να του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση για μερικές βδομάδες ακόμα. Η Βάσω (Αννα Μενενάκου) ανακαλύπτει την γκαρσονιέρα του Στέργιου και του κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Η Πέπη προσποιείται την φίλη του Μάνου και ξεγελώντας την Αντωνία (Ντίνα Αβαγιανού) καταφέρνει να ψάξει το δωμάτιό του και να βρει την επικοινωνία του με την πρώην του την Ρούλα. Η Γαβριέλα βγαίνει ραντεβού με τον Λουκά, την ίδια ώρα που ο Μάνος, ο Τζώννης κι ο Στέργιος αποφασίζουν να κανονίσουν αντρική βραδιά στο μπαρ και να ξεσαλώσουν με πελάτισσες που τους φλερτάρουν. Οταν όμως στο μπαρ σκάνε και η Κλαίρη και η Βάσω, τα πράγματα στην Ελεύθερη Σχέση θα γίνουν πολύ επικίνδυνα.

Θα πιάσουν στα πράσα η Κλαίρη κι η Βάσω τους άντρες τους να τσιλιμπουρδίζουν με γκόμενες; Και τι ρόλο θα παίξει στην ιστορία ο Άγγελος ο ηλεκτρολόγος; Θα περάσει ωραία η Γαβριέλα στο ραντεβού με τον Λουκά και τι θα κάνει όταν εκείνος θα προσπαθήσει να την φιλήσει; Πώς ξεγελάει η Πέπη την Αντωνία και τι θα βρει στην έρευνά της στο δωμάτιο του Μάνου; Θα καταλάβει επιτέλους η Βάσω ότι ο Στέργιος την απατάει; Και τι θα κάνει η Γαβριέλα όταν ο Νίκος και ο Λουκάς βρεθούν ταυτόχρονα στο μπαρ; Και τι περιέχει ο φάκελος που στέλνει η Κλαίρη στον Μάνο;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 8)

Επεισόδιο 9: Η Κλαίρη κι ο Μάνος επικοινωνούν για πρώτη φορά μέσω Facebook. Η Βιολέτα βλέπει τις αφίσες του Περικλή (Γιώργος Γραμματικός) για την Μαργαρίτα και σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ η Αντωνία προχωράει με το σχέδιό της να ξεφορτωθεί την Δωροθέα, την φίλη της από την Εκκλησία που την παρενοχλεί. O Mάνος συναντιέται επιτέλους με την Ρούλα (Μυριέλλα Κουρεντή) και θυμούνται το παρελθόν τους, την ίδια ώρα που ο Φίλιππος (Σπύρος Πούλης) αποφασίζει να διεκδικήσει την Κλαίρη και να της μιλήσει για το μέλλον τους.

Ο Αλέξης βλέπει την Κλαίρη να φιλιέται με τον Φίλιππο κι εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι ο Φίλιππος είναι εpαστής της. Η Αναστασία (Μαριλένα Ράδου) αναγκάζεται να προχωρήσει το άρθρο της για τον Νίκο υπό την εποπτεία του Στέργιου, ενώ η Βάσω βλέπει στο σούπερ-μάρκετ την Φωφώ με τον Χοσέ και ανακαλύπτει ότι είναι εpαστές. Και ο Αλέξης κι η Κλαίρη αποφασίζουν να λύσουν μια για πάντα τα θέματα τους με έναν αγώνα ταχύτητας στην πισίνα.

Θα καταφέρει η Κλαίρη να πείσει τον Αλέξη ότι ο Φίλιππος είναι εpαστής της; Θα συνέλθει ο Φίλιππος από το φιλί του με την Κλαίρη; Θα αποφασίσουν ο Μάνος κι η Ρούλα να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους; Θα επικοινωνήσει η Βιολέτα με τον Περικλή; Τι θα κάνει η Βάσω όταν ανακαλύψει ότι η μαμά της Κλαίρης χώρισε γιατί είχε εpαστή; Και τι στοίχημα θα βάλουν ο Αλέξης και η Κλαίρη στον αγώνα τους στην πισίνα;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 9)

Για την αρχική σελίδα "Ελεύθερη Σχέση" πατήστε ΕΔΩ