Breaking News

Έρχεται τηλεοπτική διασκευή στον ΑΝΤ1 από τον Φεβρουάριο;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η απήχηση που έχει η μυθοπλασία φαίνεται ότι βάζει στον «πάγο» το «Big Brother», που αναμενόταν να επιστρέψει στον ΑΝΤ1. Το κανάλι θα συνεχίσει να επενδύει στις σειρές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Τεριάννας Παππά στην «Espresso», ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να φέρει στην Ελλάδα τη χιλιανή σειρά «Pituca sin Lucas» (φωτογραφία), η οποία μεταφράζεται σε «Σνομπ κυρία χωρίς λεφτά». Φυσικά η ιστορία θα διασκευαστεί σε ελληνικό σενάριο και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο.

Οι προετοιμασίες είναι πλέον εντατικές και, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τη διασκευή του σεναρίου θα αναλάβει ο Πάνος Αμαραντίδης, ενώ για τη σκηνοθεσία ακούγεται έντονα το όνομα του Πιέρρου Ανδρακάκου, ο οποίος σκηνοθέτησε το «Ταμάμ» και τη φετινή τηλεοπτική σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό». 

Όσον αφορά τα το καστ, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, ωστόσο ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και μάλιστα λέγεται ότι η παραγωγή έχει έρθει και σε επαφή μαζί του είναι η Μαρία Λεκάκη, η οποία έχει συνεργαστεί επιτυχημένα στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη στο «Ταμάμ». 

Το στόρι θέλει την πρωταγωνίστρια, μια πλούσια σνομπ κυρία, να χάνει όλα τα χρήματά της, να αναγκάζεται να μετακομίσει από το ακριβό προάστιο στο οποίο διέμενε σε μια πιο λαϊκή συνοικία και να αρχίζει από την αρχή. Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο πλήγμα στη ζωή της... Ενώ έχει συνηθίσει να την υπηρετούν, τώρα θα πρέπει να παλέψει μόνη της για τη διαβίωσή της. Φυσικά και δεν έχει δουλέψει ποτέ ούτε χρειάστηκε να μαγειρέψει ποτέ στη ζωή της. Τώρα, όμως, όλα έρχονται τα πάνω κάτω και φυσικά από εδώ δεν θα λείπει και το χιούμορ...

Πηγή: Espresso