Breaking News

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Επεισόδια 51 - 52 - 53 - 54 - 55

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 26/11/18 - Επεισόδιο 51: Ο Κωστής βγαίνει από τη φυλακή χωρίς να γνωρίζει ποιος έδωσε το ποσό. Η Έλλη παίρνει κρυφά γενετικό υλικό από τη Μάρθα και τη Μαρίνα για να κάνει τεστ dna και να αποδείξει ότι η Νάντια είναι η Μαρίνα.

Η Κάτια μαθαίνει ότι η Σοφία περιμένει το παιδί του Δημήτρη. Ο Αντρέας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τη Ρένα. Τα αποτελέσματα του dna θα οδηγήσουν την Έλλη σε ακραίες συμπεριφορές.

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 27/11/18 - Επεισόδιο 52: Η Κάτια ανησυχεί ότι η συναισθηματική αστάθεια και η διαρκής επιδείνωση της ψυχολογικής υγείας της Έλλης θα επηρεάσει και τα δικά της σχέδια. Την ίδια στιγμή, η Ρία προσπαθεί να βρει μια «βολική λύση» για την εγκυμοσύνη της κόρης της.

Κι ενώ ο Κωστής αναρωτιέται αν η Μαρίνα είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την πληρωμή της εγγύησης, ο Μιχάλης, παρακολουθώντας την, θα ανακαλύψει την κρυφή συνάντηση που έχει κανονίσει με τον Κωστή...

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Τετάρτη 28/11/18 - Επεισόδιο 53: Η Μαρίνα κι ο Μιχάλης προσποιούνται το εpωτευμένο ζευγάρι, ενώ η Έλλη βρίσκεται κλεισμένη στην ψυχιατρική κλινική και μαθαίνει ότι υπεύθυνος για τον εγκλεισμό της είναι ο άντρας της. Η Κάτια αθετεί το λόγο της και απαγορεύει στον Κωστή να βλέπει τα παιδιά του και μάλιστα τον απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα. Ο Μιχάλης αισθάνεται τρομερές τύψεις που δε λέει στην Έλλη την αλήθεια για τη Μαρίνα.

Την ίδια στιγμή ο Μηνάς, ο νέος επενδυτής στην εταιρία του Δημήτρη, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Κάτια, γεγονός που ενοχλεί τη Μάρθα και τη Μαρίνα. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης ανήμπορος στο κρεβάτι παρακαλεί το Μιχάλη να τον πάρει μακριά από το σπίτι του και την Κάτια, γιατί αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει...

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Πέμπτη 29/11/18 - Επεισόδιο 54: Η Μάρθα συναντιέται με τον Μηνά, τον νέο επενδυτή της εταιρίας και παλιό της έpωτα. Η Έλλη γνωρίζει στην κλινική την Αλίκη, μια γυναίκα που είναι στο διπλανό της δωμάτιο και της δίνει συμβουλές για το πώς θα φύγει από εκεί όσο το δυνατό γρηγορότερα. Ο Δημήτρης φοβάται ότι η Κάτια θέλει να του κάνει κακό και προσποιείται ότι χειροτερεύει η υγεία του, για να κερδίσει χρόνο.

Ο Αντρέας αποκαλύπτει στη Ρένα το μυστικό της Κάτιας σχετικά με το θάνατο του Πέτρου. Ο Κωστής παρακολουθεί το Μιχάλη και τη Μαρίνα κι αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο γάμος τους είναι ψεύτικος. Όταν αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα και πάει στο σπίτι τους, ο Μιχάλης θα τους βρει και θα γίνει έξαλλος...

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Παρασκευή 30/11/18 - Επεισόδιο 55: Η Μάρθα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μηνά, εκείνος όμως δείχνει ενδιαφέρον και για την Κάτια, η όποια του ζητάει να μεσολαβήσει για να πάρει την προεδρία. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σχέδιο εκδίκησης και ζητάει από τον Μιχάλη να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Εκείνος δέχεται, αλλά τα σχέδια αλλάζουν, όταν η Μαρίνα μαθαίνει από τη Ρένα την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα της. Η Κάτια παθαίνει σοκ όταν, επιστρέφοντας στο σπίτι, ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης δεν είναι στο δωμάτιό του...

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Γυναίκα Χωρίς Όνομα" πατήστε ΕΔΩ