Breaking News

Η Νύφη: Επεισόδια 70 - 71, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 70: Η Εσμά αναστατώνεται με την έλευση της Σιρέν και η ζήλια την κάνει νευρική. Αλλά και η Σενέμ ζηλεύει τον Ακίφ, επειδή νομίζει ότι η Γκιοζντέ είναι κάποια από τις πρώην του. Σουρεϊγιά και Ντιλάρα αναλαμβάνουν να την ηρεμήσουν. Οι Μποράν ετοιμάζονται να υποδεχθούν την Σιρέν για να μιλήσουν για τον γάμο του Οσμάν και της Μπουρτζού. Ο Φαρούκ είναι κακοδιάθετος και η Σουρεϊγιά υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με την Γκιοζντέ.

Ο Αντέμ, από την άλλη, έχει ετοιμάσει ένα ρομαντικό βράδυ για την Ντιλάρα. Εκεί της ζητάει να προχωρήσουν στην δημιουργία οικογένειας. Είναι έτοιμη εκείνη γι’ αυτό το βήμα; Η άφιξη της Σιρέν και του νεαρού Μπόατς αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ωστόσο, εκείνος είναι που ρίχνει την ιδέα να γίνει ο γάμος του Οσμάν και της Μπουρτζού στον κήπο. Τι θα πει η οικογένεια; Στο δείπνο με την Σιρέν ο Φικρέτ δεν μπορεί να κρατηθεί με τις χαζομάρες του Μποάτς και καταφεύγει στην κουζίνα. Η Σιρέν τον ακολουθεί και του λέει κάτι που του κόβει το γέλιο μαχαίρι.

Πάντως το δείπνο και η ελαφρομυαλιά του Μποάτς φτιάχνει το κέφι όλων εκτός από την Εσμά. Θα καταφέρει ο Γκαρίπ να την καθησυχάσει και να μην θεωρεί την Σιρέν απειλή; Η Σουρεϊγιά και η Ντιλάρα συνοδεύουν την Σενέμ στην παρακολούθηση του Ακίφ! Η Σουρεϊγιά βλέπει την Γκιοζντέ να πίνει καφέ με τον Ακίφ και οι υποψίες ξαναγυρίζουν στο κεφάλι της. Τι θα κάνει;  Ο Γκαρίπ πάλι ερευνά το ποιόν του Μπόατς και αυτά που μαθαίνει τον ανησυχούν ιδιαίτερα για το μέλλον της Σιρέν, η οποία αναλαμβάνει δυναμικά την οργάνωση του γάμου, παραγκωνίζοντας τον ήπιο Οσμάν.

Ο Ακίφ ενημερώνει τον Φαρούκ ότι η Γκιοζντέ είναι ανυποχώρητη. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία της έχει πυροδοτήσει μια σπείρα αντιδράσεων στη Σενέμ και την Σουρεϊγιά. Η Σουρεϊγιά απαιτεί να μάθει από τον Φαρούκ ποια είναι η Γκιοζντέ. Ωστόσο, μάλλον δεν ήταν έτοιμη να ακούσει την αλήθεια... Η έπαυλη ξεσηκώνεται με τον καβγά του Φαρούκ και τη Σουρεϊγιά. Ο Αντέμ πάλι τρίβει τα χέρια του με τα νέα που του φέρνει η Γκιοζντέ και ετοιμάζει την καταστροφή του Φαρούκ. Η Εσμά βεβαιώνεται για τα αισθήματα του Γκαρίπ, ενώ η Σουρεϊγιά χάνει πάλι κάθε βεβαιότητα για εκείνα του Φαρούκ. Παίρνει το κινητό του και στέλνει μήνυμα στην Γκιοζντέ. Τι θα επακολουθήσει;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδιο 71: Η Γκιοζντέ αντιμέτωπη με την Σουρεϊγιά, προσπαθεί να την κολακέψει και της λέει το ίδιο παραμύθι που είπε και στον Φαρούκ. Η Σουρεϊγιά δεν το χάφτει. Της λέει να εξαφανιστεί από τις ζωές τους! Η Γκιοζντέ ενημερώνει τον Αντέμ που επισπεύδει το σχέδιό του με σκοπό να καταστρέψει τους Μποράν. Kουρδίζει τον Φικρέτ για να υπογράψει την συμφωνία του κετερινγκ με την Γκιοζντέ πριν προλάβει να αντιδράσει ο Φαρούκ. Ο Φαρούκ κάνει προσπάθειες να εξηγήσει στην Σουρεϊγιά αλλά εκείνη είναι πολύ θυμωμένη.

Το όλο θέμα φτάνει στα αυτιά της Εσμά, αλλά και της Ιπέκ που κρυφακούει τι λέγεται στην κουζίνα. Η επόμενη κίνησή της είναι να πιάσει την Σουρεϊγιά και να σκαλίσει την πληγή της, δήθεν για να την παρηγορήσει. Η Εσμά είναι αυτή που θα κατανοήσει και θα παρηγορήσει την Σουρεϊγιά καθώς κάθονται αγκαλιά και ξυπόλητες στον κήπο. Η Ιπέκ τις βλέπει... Η Σιρέν έχει αναλάβει όλη την διοργάνωση του γάμου, έως και την αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού του Οσμάν, κάτι που του προκαλεί πανικό. Αλλά και αυτό που λέει ο Μποάτς στη Σιρέν την πανικοβάλλει και ας το κρύβει. Τι της ζητάει;

Η Κιγμέτ και η Εσμά αρπάζονται για το ότι η Σουρεϊγιά θα έχει δωμάτιο για το μωρό, ενώ η Ιπέκ δεν θα έχει ξεχωριστό δωμάτιο για το δεύτερο παιδί. Η Ιπέκ και η μητέρα της δεν μπορούν να χωνέψουν την σχέση της Εσμά με την Σουρεϊγιά και αρχίζουν τις μηχανορραφίες. H Εσμά πάλι στεναχωριέται που δεν υπάρχει πια η κούνια – στην οποία έβαλε φωτιά η Ιπέκ – για το μωρό της Σουρεϊγιά. Μόνο η Γκιουλιστάν ξέρει τον ένοχο της καμμένης κούνιας και αυτή τη φορά αποφασίζει να μιλήσει στην Εσμά. Ο Γκαρίπ βγαίνει αληθινός στις προειδοποιήσεις του για τον Μποάτς και η Σιρέν βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Η Ντιλάρα παρηγορεί την Σουρεϊγιά και της λέει για αυτό που της ζήτησε ο Αντέμ. Ακόμη επισκέπτεται την Ρεϊχάν και της μιλά από καρδιάς για τον Αντέμ. Τι της λέει; Ο Οσμάν παραδίδει ο ίδιος το προσκλητήριο του γάμου του στον Αντέμ. Η Εσμά πάλι, μετά την συνάντηση με την Γκιουλιστάν καταλαβαίνει πόσο ύπουλη είναι η Ιπέκ και η μαμά της. Όσο για τον Οσμάν οι παρεμβάσεις της Σιρέν και της Μπουρτζού του προκαλούν μεγάλη σύγχυση. Η Σουρεϊγιά τον καλεί για συμπαράσταση. Μετά το τηλεφώνημα νιώθουν και οι δυο λίγο πιο ανακουφισμένοι. Στο τραπέζι η Εσμά ανακοινώνει σε όλους ότι έχει μια έκπληξη. Τι έχει ετοιμάσει;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Η Νύφη" πατήστε ΕΔΩ