Breaking News

Μοιάζει η οικογένεια της Βάσως Λασκαράκη με της... Λυδίας;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To «Σόι σου» του Alpha συνεχίζει να σαρώνει για πέμπτη σεζόν, καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Τη Βάσω Λασκαράκη την απολαμβάνουμε και φέτος ως Λυδία Χαμπέα. Έχει ομοιότητες η οικογένειά της με την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές; 

Η όμορφη ηθοποιός δήλωσε στην «Espresso» και τη Μαρία Ανδρέου, όταν ρωτήθηκε αν η οικογένειά της μοιάζει με εκείνη των Χαμπέων ή των Τριαντάφυλλων:

«Ξεκάθαρα με αυτή των Χαμπέων! Έτσι ακριβώς είναι και η δική μου οικογένεια. Είναι πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα. Όχι ότι και οι Τριαντάφυλλοι δεν υπάρχουν, αλλά τους βλέπεις κυρίως στα βόρεια ή στα νότια προάστια. 

Το καλοκαίρι που έκανα διακοπές στην Τήνο μια κοπέλα μου είπε: "Συμπάσχω! Η πεθερά σου, η Αλεξάνδρα, είναι ίδια με τη δικιά μου. Μη γελάς, Βάσω, η πεθερά μου είναι οδοστρωτήρας και σνομπ". Πραγματικά έφτυσα τον κόρφο μου. Πίστευα ότι η Αλεξάνδρα ως ηρωίδα ήταν από τους σεναριογράφους πιο... τσιμπημένη για την ανάγκη της κωμωδίας, αλλά να που υπάρχει και στην ελληνική κοινωνία!

Πάντα τις Κυριακές τρώγαμε στη γιαγιά μου, την πιο καλή μαγείρισσα. Η γιαγιά μου είναι η έννοια της ελληνικής οικογένειας. Η γενιά η δική μου είναι πολύ τυχερή που μεγάλωσε με τους παππούδες. Προλάβαμε αυτούς τους ωραίους ανθρώπους της φροντίδας και της στοργής. Σήμερα οι γιαγιάδες θα έλεγα ότι είναι πιο μοντέρνες».

Την κόρη μου Εύα την ανατρέφω μάλλον σαν τη μητέρα μου. Με το που γέννησα ήταν συνειδητή η απόφασή μου να αφοσιωθώ στο μωρό μου για 12 μήνες και να μη δουλέψω. Είναι πιο σημαντική η ανατροφή του παιδιού μου, έτσι το σκέφτηκα και έτσι έπραξα. Όταν γύρισα στη δουλειά με βοήθησε πολύ η μητέρα μου, όπως συνεχίζει και κάνει. Αλλά κι εγώ έχω βάλει προτεραιότητες. Θα μπορούσα να δουλέψω και στο θέατρο. Αλλά πότε θα έβλεπα το παιδί; Έτσι, μετά τα δεκάωρα γυρίσματα στο σίριαλ, η διαδρομή είναι μία, προς το σπίτι μου, στο παιδί. Θα πάμε σε δραστηριότητες, σε πάρτι, σε φίλους. Επίσης, αποφάσισα ότι δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά κανένα καλοκαίρι. Προτιμώ να ζω και να έχω αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές διακοπές με το παιδί μου».

Πηγή: Espresso