Breaking News

Nomads - Επεισόδιο 20: Αποχώρησε η Μαριάννα Καλέργη - Επέστρεψε η Αλεξανδράκη - Στους Εισβολείς ο Dimar (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ντάρια Τουρόβνικ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Μαριάννα Καλέργη από την ομάδα των Εισβολέων μονομάχησαν στο επεισόδιο της Κυριακής προκειμένου να αποφύγουν την live ψηφοφορία.

Η Ελισάβετ ήταν η νικήτρια της μονομαχίας, οδηγώντας στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τη Ντάρια και τη Μαριάννα.

Τελικά ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε την αποχώρηση της Μαριάννας Καλέργη. Η πρωταθλήτρια του Muay Thai επιστρέφει στην Αθήνα λίγες ημέρες μετά την είσοδό της στο Nomads, όπως είχε συμβεί και την εποχή που συμμετείχε στο Survivor 1.

Νωρίτερα στο συμβούλιο είχε επιστρέψει στους Εισβολείς ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος, λόγω τραυματισμού, δεν θα αγωνιστεί τουλάχιστον στα 3 αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν.

Στους Επίλεκτους επέστρεψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που αποφάσισε τελικά να παραμείνει, καθώς ένιωσε καλύτερα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον σύντροφό της (επικοινώνησε, καθώς κατά την παραμονή της στο ξενοδοχείο η ομάδα της είχε κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας).

Η μεγάλη έκπληξη για τους Επίλεκτους ήρθε όταν ο Πούμπουρας ανακοίνωσε ότι πρέπει να επιλέξουν έναν άνδρα συμπαίκτη τους για να πάει στους Εισβολείς. Από την ψηφοφορία ισοβάθμησαν με 3 ψήφους οι Μάριος Ακριβόπουλος και Δημήτρης Μαρμαράς «Dimar». Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ως αρχηγός των Εισβολέων, κλήθηκε να πάρει την τελική απόφαση και επέλεξε τον Δημήτρη Μαρμαρά «Dimar».

Όσον αφορά τους αρχηγούς, στους Εισβολείς συνεχίζει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ στους Επίλεκτους ψηφίστηκε ο Δήμος Χαριστέας.

Δείτε το 20ο επεισόδιο.